Anonym bruker Skrevet 26. oktober 2009 #1 Skrevet 26. oktober 2009 Jeg ønsker å stå som avlogget for en person, men ikke for alle de andre kontaktene mine (han maser så veldig. Har ikke lyst til å fjerne ham fra lista, men kan ikke chatte med ham hver gang jeg er logget på!)
Anonym bruker Skrevet 26. oktober 2009 #2 Skrevet 26. oktober 2009 Bare dobbeltklikk på navnet, så kan du blokkere ham. Hvis du vil prate med ham, så dekativerer du bare blokkeringen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå