Anonym bruker Skrevet 21. oktober 2009 #1 Skrevet 21. oktober 2009 Hvis jeg sletter "du kommenterte XX sin status" er det den meldingen jeg sletter eller selve kommentaren til den andres vegg?
Tommage♀♂ Skrevet 21. oktober 2009 #2 Skrevet 21. oktober 2009 For å fjerne selve kommentaren går du inn på selve veggen hvor du skrev, så ser du en "slett"-knapp på innlegget ditt
Anonym bruker Skrevet 21. oktober 2009 #3 Skrevet 21. oktober 2009 Akkurat, da er det bare beskjeden om at jeg har kommentert som slettes fra min vegg. TAKK!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå