Gå til innhold

Bilstol...


Trille me en liten en i magen

Anbefalte innlegg

Hei!

Vi har bestemt at vi skal kjøpe ny bilstol til den lille.... Synes det er vanskelig å bestemme oss for hvilket merke. De merkene jeg kjenner til fra butikkene i byen vår er Acta Graco, Maxi Cosi og Brio, men ingen av disse er tatt med i testen fra forbrukerportalen 2009. Blir derfor kjempeusikker!!

Tenkte derfor jeg skulle høre med dere hvilken bilstol dere har anskaffet, og om dere har erfaringer eller har hørt andre nevne noe om gode/ dårlige bilstoler???

Hjelp!!!!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Har du sjekket de andre testene på forbrukerportalen? De har nemlig ikke tatt med alle stolene hvert år, så du finner stoler andre årstall også (modellene endrer seg ikke hvert år).

 

Vi har kjøpt Britax RÖMER Babysafe Plus isofix, selv om jeg har fått en stol av en venninne (blir ekstrastol) - nettopp fordi vi hadde lyst på isofix slik at du bare kan klikke ut stolen og bære barnet med. Denne stolen kommer best ut i Forbrukerrådets test, men er dyr. (Tips: Kjøp den i Sverige, vi fikk den faktisk til halv pris av hva den koster i Norge da vi kjøpte barnevogn samtidig.) Fordelen med denne stolen er at isofix-understellet kan brukes til de andre av deres seter senere (understellet er halve kostnaden med stolen). Du tar sikkert ikke ut stolen av basen når barnet er større, men isofix'en gjør at stolen sitter utrolig god og stabilt, og er idiotsikkert montert - ikke fare for feilmontering som for de andre med vanlig base eller uten (som du fester bilbeltet rundt).

 

En annen stol som kommer bra ut i test (se mai 2008), er BRIO Primo + base isofix. Også med isofix (som riktignok ikke kan brukes til større stoler, men sikkert lett å selge), men halve prisen av den over. Virker kanskje ikke så solid, men ser bra ut og holder sikkert i massevis. (Enda billigere i Sverige...)

 

Acta har vel kommet dårlig ut i test. Og MaxiCosi har vært bra før (se test 2007), men vet ikke hvorfor den er fraværende senere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har kjøpt emmljunga bilstol vi. Det er en basestol som har både isofix og vanlig feste muligheter. Den har kommet godt ut i mange tester i sverige i hvertfall. Dessuten kan vi sette den på vognunderstellet så vi slipper å flytte lillegutt fra stolen til vogna om vi bare skal inn på butikken elelr noe. (vi har også kjøpt emmaljunga vogn da)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

vi har bestilt Besafe izi sleep med isofix base..;)

(håper jeg får det før prinsen popper ut) er vel ett av de setene som er kommet best ut i test..;) litt dyerere enn de andre, men vi vil vel alle at gullene våres skal sitte trygt i bilen?

setet har litt lenger rygg slik at barnet kan bruke setet litt lenger.. + at du kan legge ned ryggen når du ikke kjører bil..=)

eneste minuset er at det var litt tungt..

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Din side har en artikkel på førstesiden akkurat nå med test av bilstoler.

Testen er tatt fra forbrukerrapporten, og viser at Maxi Cosi cabriofix og Brio Prio sine stoler gjør det veldig bra.

Brio Zento, og Emmaljunga first class som også er populære gjør det utrolig dårlig....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...