Jump to content

En trist beskjed å få


Hege N.

Recommended Posts

Hege N.

I dag var jeg og mannen min på ordinær ultralyd. Vi så med en gang noe ikke var som det skulle. Alt vi så var en liten kompakt, sort klump. Det viste seg at fosteret kun var 2 cm langt og trolig hadde vært dødt lenge. Så det viser seg at vi ikke skal bli foreldre til et lite nurk i februar allikevel. Det verste er at jeg var hos legen i går og hun hørte babyens hjerteslag etter mye leting. Hun mente at jeg muligens kunne være et par uker mindre på vei enn det som først var anslått. Min mistanke er at hun ikke hørte babyens hjertelyd i går, men min og at hun ikke ville skuffe meg, men heller la meg få den triste nyheten på ultralyd i dag. Vi er kjempetriste i dag, men håper på å kunne starte på nytt snart igjenj. I kveld skal jeg unne meg et glass vin.

 

Med dette sagt, lykke til februar-damer. Jeg må herved melde meg ut av februar-klubben.

Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Egget/pfeew med lille nurk

Nå fikk jeg helt gåsehud!!! Så forferdelig å høre dette Hege!! Det er grunnen til at jeg synes man burde ha en UL i uke 9-10 også..slik at man skal slippe å gå så lenge for så å oppdage at det ikke er noe er..

 

Stor klem fra meg!!

Link to post
Share on other sites
flikkiflakkaflikkflakk

Så trist å høre, Hege:(

Huffameg, ja, jeg er enig med phew om at ultralyd tidligere enn 18-19 uker. Det er lenge å vente... godt å få bekreftet at det er liv.

 

Lykke til videre!

Link to post
Share on other sites

Annonse

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...