Jump to content
Sign in to follow this  
Rosamalaika

17.02.2010!

Recommended Posts

Rosamalaika

Venter min andet barn til denne datoen og er kjempe spent!

Skal til jordmoren imorgen!

Har litt mistanke om der måske er mere en en baby inni der for er like stor nå som jeg var i uke 20-21 med min førstefødte pluss jeg fikk en masse utslætt (nældefeber) i dagene rundt jeg ble befrugtet og har haft så mye kvalme at doen har vert min bedste venn de første 2 månderne, det har heldigvis blitt mye bedre nå!! Så skal blive godt og få svar imorgen:)

 

Rosa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Miri_am84

Litt moro å lese dette, for akkurat slik har jeg det å:)

Hehe, jeg er ganske stor nå, ca like stor som jeg var med min datter når jeg var 6mnd med hun, og har foreløbig termin 15.februar, vært kjempe kvalm, og likt meg best ved doen og i senga:) Nå er det verste over, brekker meg v/ sterke lukter, og hvis jeg ikke får mat med en gang jeg våkner (brødmat).. hehe.. Men, jeg var hos legen, og mistenkte også at det var to, men i og med at livmoren min kun var 1uke større enn det jeg var på vei, syntes han ikke det var noe vits å sende meg i tidlig UL, han trodde grunnen er pga jeg venter nr 2 og da kommer magen fortere, og sa at det kan være en gutt også, da kommer magen også fortere, så venter spent på neste kontroll, for å se om legen hører på magen, og finner hjerteslag da, om det er en eller to:) Men, tror det kun er en, har sluttet å røyke, så jeg har nok gått opp en del pga det å..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Miri_am84

Lykke til i morgen:)

Håper du skriver hvordan det gikk:)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sofie J.

Jeg venter min første den 16. februar :-) Gleder oss masse til å bli foreldre.

Jeg har sluppet unna kvalmen og oppkast. Men fikk konstantert bekkenløsning for 2 uker siden. Så det er min eneste "plage".

Jeg var hos jordmor den 24 august, og hun hørte bare 1 hjerte. Men hun sa at jeg mest sannsynlig hadde ei jente i magen. Får se på ultralyden den 17/9. Barnefar ønsker seg ei datter, og jeg har følelse på at det er ei jente. Drømt mye om babyen og da drømte jeg at det er ei jente. Til vanlig er jeg sanndrømt, så vi får se :-)

 

Lykke til med svangerskapet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...