Gå til innhold

Fortell litt om hverdagen deres nå da? :-)


CMH

Anbefalte innlegg

Lek, søvn, mat, motorisk utvikling, hvordan står det til? ;)

 

Mini som ble født 23 Januar, spiser nå 4 måltider, alle inkluderes det fast føde i :) Grøt til frokost, risgrøt med frukt på glass fra Hipp med melk i flaske (180 ml) til lunsj, middagsmat på glass og vann til middag og flaske og grøt til kvelds. Pupper på kveld og natta opptil 2 ganger. Så amming er det ikke mye av lengre, opptil 3 ganger i døgnet ( Hun biter litt, 4 skarpe tenner! ) Begynner selv å jobbe igjen om en knapp mnd, så gruer meg litt til det. Å være borte hele 8 timer hver dag fra jenta min. Heldigvis slipper hun bhg og dagmamma helt til neste år :) Minsta sover 3 lurer på det meste på dagtid, på ca 30 min- 1 time i slengen. Legger seg rundt 20 hver dag, og sover da til ca klokken 03 på natten som oftest og får deretter mat. Klarer faktisk å la henne ligge til nærmere klokken 9 hver morgen, så vi er ikke de som står tidligst opp. Hun trives i sitt eget selskap og kan ligge lenge å pludre før hun blir misfornøyd og vil opp. Hun åler seg nå litt rundt sin egen akse på gulvet og kan flytte på hele kroppen nesten om det er noe hun vil ha tak i. Ruller dagen lang, og vil nå rulle hele tiden. På stellebordet, gulvet og i senga og vippestolen. Hun er en stortsett blid og fornøyd baby, smiler og gliser til nesten alle hun møter. Hun er veldig sosial og glad i å se andre folk :) Hun kan ikke sitte enda, men har begynt å smått sette henne opp i sportsvogn delen.. Opp i vippestol stilling. På gulvet løfter hun på rumpa med ansiktet klint ned i gulvet, så tror hun prøver å komme seg i krabbe posisjon.. Blir artig den dagen hun får det til ;) Enn dere andre da?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hu lilla her som e født 13 januar e ei kjempe blie og fornøyde jenta=D

Smile så og sei heile dagen og smile te alle så snakke te na =)

Hu komme seg bagøve på golve og klar og rotera rundt på golve for og sei det sånn:P hu reise seg opp i krypestilling hviss det ikke e for glatt. hviss hu ligge i vognå tar hu tag i kanten på skyggen og reise seg opp så hu sitte:P

Hu får grøt morgen og kveld, hu får og middagsglass sånn i 3 tiå. sove alt fra 2-3 ganger i løpet av ein dag, me står opp i 8 tiå så sove hu igjen fra 10 te 12 og fra 3-4, av og te hende det hu ikkje sove de to timene fra 10 te 12 sove kansje bare 1 time så då bler det ein ekstra lur i løpet av dagen. Hu legge seg i 7- hal 8 tiå på kvelden:)

 

Hu ELSKE og bada eller dysja, så når hu bade eller dysje så får hu holda på ei stund og herje me vanne:) bryr seg ikkje så mye om det komme vann i fjese, får på ein måte litt panikk ser det ut som men itte på skrattler hu:Phehe...

Hu lige og veldig godt og ver ute, bler heilt i hundre når me går ut dørå:P og det e så kjekt og se kor utrolig glad hu bler når hu ser mamma eller pappa=)

 

Hehe kan vel fortsetta og fortsetta egentligt:P Men ble så mye og lesa te slutt:Phehe..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her har vi nettopp feiret navnefest for snuppa som var født 3 januar, er på ferie i hjembyen, før turen går til Vestlandet i bryllup, og så skal jeg tilbake på jobb rett etter vi kommer hjem. Da skal pappaen være hjemme hele høsten! :) Lillepia spiser grøt x 2, 1 middagsglass eller hjemmelaget middag fordelt på lunsj/middag, pupp 2-4 ganger, og frukt/sviskemos. Spiser ikke om natta lenger. Hun sover 2-3 lurer om dagen, står opp kl. 06, og legger seg kl.19. Elsker bading hun også! Hun har satt seg opp og krabbet siden 6 mnd, og reiste seg opp etter møbler etc før 7 mnd. I går fikk hun gåvogn, og etter 5 minutter var hun på farten og gikk bortover gulvet med krabbetøfler på beina og et godt grep rundt vogna. Tror pappaen skal få det travelt i permisjonen sin, gitt. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det må jeg si, klarinetta, du har fått ei lita spreka! Gutten vår har ikke kommet seg ordentlig i krabbeposisjon enda. Han åler seg rundt og baklengs på gulvet, men kommer seg ikke framover (tror det er like før, men). Han sitter stødig, men får ikke lov å sitte lenge siden han ikke kommer seg opp selv.

 

Han er glad i mat. Starter dagen med pupp sånn i 6-7-tida. Så er det brødskive med smør til frokost, grøt til lunsj, middag eller middagsglass på ettermiddagen og grøt til kvelds igjen. Han er ikke noe glad i fruktpure o.l., men spiser litt svisker for å holde magen i orden. Drikker vann både fra flaske og tutkopp både til og utenom måltidene. I tillegg vil han gjerne ha en pupp i ny og ne.

 

Han sover ca. fra sju til sju om natta. Han har aldri vært noen nattspiser. På dagen har han som regel tre dupper på ca. 1/2 time hver. Av og til kan han sove lengre. Ingen tenner enda, men nå er han rimelig desperat, så det bør komme noen snart.

 

Han elsker som de fleste babyer å bade. Vi har måttet sette baljen hans i badekaret eller ta ham med når vi bader selv, for han plasker noe innmari :-) Han har også vært med på babysvømming, og vi gleder oss til det starter opp etter ferien.

 

Han er veldig sosial, elsker å ha folk rundt seg og flørter med alle han ser :-) Babler masse, sier tydelig mamma og hei, og vinker.

 

Jeg skal enda ha permisjon fram til jul, så skal pappan være hjemme ca. til påske før han begynner i bhg. Det er godt å slippe å tenke på den harde travle hverdagen riktig enda!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...