Gå til innhold

Er det noen som har mistet sitt barn her pga ubalansert translokasjon?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...

Fortsetter under...

Har noen venner som slet veldig med å få barn pga ubalansert translokasjon. Fikk til slutt et herlig barn som har ubalansert translokasjon men har trolig abortert noen ganger + at barnets bestemor har flere dødfødsler. Nå skal de starte IVF-behandling i utlandet "med sortering" for å kunne få barn uten ubalansert translokasjon.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han er en flott gutt på 8 år som er noe retardert. Nettopp ferdig i 2. klasse med ca 60/40 fordeling på base og klasse-undervisning. Han er lite verbal, men flink i tegn-til-tale og en racer i kroppsspråk. Har aldri opplevd å ikke forstå ham! Fysisk er han litt sen med å slippe bleiene, og han bruker nok støttehjul i noen år til, men det er da detaljer. Det viktigste er kanskje at han er sosialt aktiv og en flott gutt. Når han har vært i bursdag (som han inviteres i like naturlig som de andre gutta i klassen) er han alltid midt i leken, midt i gjengen når han skal hentes.

 

Han har få fysiske tegn på translokasjonen, bla ikke epilepsi, men han har en skjev rygg hadde et par andre småting som rettet seg i første leveår.

 

Som vennene våre sier: Han er lykkelig og har det ikke vondt. Klart de bekymrer seg, men det er ikke noen mørk avgrunn de har foran seg, det er en levende, leende gutt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for svar,det var jo virkelig en solskinnshistorie. håper vi får samme erfaring... hvis du snakker med de,har du "bry" til å spørre hvilke kromosomer han har translokasjonen? vi venter ett barn med ubalansert translokasjon,håper vi får en opptur...vi har ikke fått beskjed om at det blir noen solskinnshistorie og de sier vi må regne med at han dør hvertfall de første leveårene:(

Derfor søker jeg så mange"svar" som mulig fra andre som er oppi det,selv om ikke det er sikkert at det blir slik for oss.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De har en uballansert 16-9 translokasjon. Er visst ikke så mange av dem, og den er visst ganske liten. De måtte ned og se på gen-nivå (ikke kromosomnivå) for å finne "feilen."

 

Lykke til til dere! Bygg dere minner!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...