Gå til innhold

April: Tre netter med tørr bleie.


ApriIbaby

Anbefalte innlegg

Lille vil så gjerne slutte med nattbleie, men den (og mer!!!) har vært søkk våt hver morgen. Helt til før helgen. Vi har sagt at etter tre netter med tørr bleie kan vi prøve å slutte igjen, Uten å mase mer om det.

Han strålte da han oppdaget at bleia var tørr første morgenen. Neste og. Vi våknet til hysterisk krisetripping inn til do for å tisse. I morres gjentok trippingen seg. Han glemte til sin store forvilelse å tørke tissen så det kom EN dråpe med urin i bleia. han gråt utrøstelig og ingen ting vi sa hjalp. men etterhvert innså han at den dråpen ikke telte med :)

Så i kveld var han stolt som en hane da han la seg i truse. Kl 22 hørte vi subbelyder oppe og gikk oppp for å se. Jammen fant vi ikke var supertrøtte lille helt på badet der han vasket hendene etter å ha tisset. Flinke gutten vår. Håper så inderlig for hans skyld at dette går bra i natt. Vi har sagt at uhell er helt greit og at det fort kan skje, men han er ikke åpen for det selv.

 

Hadde vært så utrolig gøy for han. Håpet steg da han faktisk våknet selv på den tiden han er i sin mest uvekkelige søvn.

 

Krysser fingre for gutten vår i natt vi :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hvordan gikk det i natt da? Håper for hans skyld at alt var like tørt da han våknet - det er så stort å se gleden når de mestrer!! Nesten kjekkere for mamma og pappa enn helten selv *flire*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe...da jeg spurte han i morges var han så trøtt at han hadde glemt hele greia og ble superforvirra og måtte ta trusa i nærsyn *ler*. Han jublet i glede blandet med overraskelse over at trusa viste seg å være tørr (etter en nøye granskning) Utrolig morro å se han så glad over å klare dette. Skuffelsen hadde vært nesegrus om det hadde vært vått....krysser fingre for tørr natt nr 5. Mestringen er foreløpig så skjør at han neppe tåler noe uhell særlig godt ennå. Unner han veldig denne suksessen for han har ønsket det så lenge.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tørt igjen. Så nå har vi ryddet bleien ut av badet :-) og han har konkludert med at han har sluttet. I dag kom han jublende inn på soverommet vårt i bare underbuksa og annonserte at bleia var tørr......*ler*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så morro for hannes del da. Her holder vi fortsatt på med nattbleier og vi begynner å bli lei det nå. Siri vill så gjerne slutte, men bleie ar søkk våt hver morgen.

 

Hun var 100% tørr her en stund helt til lille bror kom til verden da måtte vi til med bleier igjen på natten. Men på dagen har vi ikke hatt ett eneste uhell på nesten 2 år nå og det er jo deilig.

 

Lykke til videre. Det kommer til å gå så bra nå så.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...