Gå til innhold

grøt


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

korr mye grøt får beiban dokkers på kvelden, og koss'n grøt bruke dokk? min lille sønn på 4 mnd & 14daga får ca ei ss grønnsakmos på kvelden, åsså mm etterpå, men kan sikkert øk mengden me mos. risgrøt likt han ikke!!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

oj det hørtes lite ut for min del... Sønnen vår liker ikke grøt, så her blander vi most frukt med maisgrøt og det liker han. Han blir 5 mnd on en uke, og får hver kveld 100ml frukt blandet med ca 100ml maisgrøt. Spiser nesten alltid opp alt dette. Etter det får han morsmelk til han slipper brystet selv. Skal vel sies at han er en stor gutt, og trenger sikkert derfor mer enn de som ligger rundt snittet. Er 69 cm lang og veier 8900 gram (4mnd og 3uker).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jenta mi på 5 1/2 mnd har fått grøt en god stund nå, og elsker det! Vi gir en porsjon (1 dl vann+ pulver) på formiddagen (2. måltid) og en posjon på kvelden/ettermiddagen (nest siste måltidet). I tillegg får hun litt fruktmos/ svisker/ grønnskasmos ol etter grøten.

Vi blir nok å innføre 1 grøtmåltid til nå, for vesla er ikke spesielt fornøyd med melk (mme) lenger. Det går greit på morningen og like før leggetid, men ellers blir det bare tull. Prøvde middagsglass for 6mnd, men hun brakk seg veldig av litt større biter, så vi glemmer det en stund til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...