Gå til innhold

6 måneder, kontroll:


Mamma*til*3

Anbefalte innlegg

Min lille gutt er nå 8830 gram, og 71 cm.

 

Han fullammes ennå, men har såvidt fått smake et par teskjeer grøt. Han er ikke interessert i det, og griner på nesa...

 

Fysisk sett er han langt framme, snur seg til mage og rygg, roterer rundt, tar push-ups stadig vekk, åler seg litt framover, og sklir bakover. Han er stadig oppe i høy krabbeposisjon, og står på alle fire og gynger, og hopper litt fram med beina. Nesten litt skummelt, kan bli vondt å miste balansen å stange i parketten...

 

Jeg hadde liksom håpet at tredjemann som er punktumet vårt i familien skulle være baby lenge, men av våre tre, så er han den som har vært mest opptatt av å bli stor i en fei! Men han er som en sol, blid og fornøyd! Så får vi se da, om han snart begynner å krabbe, eller om det (forhåpentligvis) stagnerer litt...

 

Hvordan er det med deres halvtåringer?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Fortsetter under...

jenta mi er 7100 gram og 66 cm, ei tynn ei:)

 

hun får mme, pluss grøt morgen og kveld, middag også:)

 

Jenta mi er også veldig aktiv, snur seg begge veier, snur seg i sin egen akse,drar seg framover i en stor fart:) går ikke bakover lenger:) Ofte oppe i krabbeposisjon, står og vaier! Står også veldig ofte på beina og "går oppover" så rompa står rett til værs, viss du forstår:) Hun sitter i noen minutter uten støtte, men det skal hun viss ikke gjøre før hun setter seg opp selv, så det gjør vi ikke lenger!

Har fått en tann nede også:)

 

Tida har gått veldig fort, men synes det bare blir kjekkere og kjekkere nå!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Nå har poden rukket å bli nesten 7 mnd, men var 75 cm og 8100 gram på 6 mnd kontrollen. Lang og slank gutt.

 

Han spiser grøt morgen og kveld, middag, og så får han melk + fruktpuré til lunch. Vi har også begynt å prøvesmake på brødskive. Det er foreløpig ikke så veldig populært. Vi prøvesmaker også på vann.

 

Poden er utrolig aktiv. Ligger ikke i ro et øyeblikk. Han snur seg fra rygg til mage, og tilbake igjen når han syns han må. Han roterer rundt i en uhyggelig fart når han ligger på magen, og har begynt å dytte seg litt bakover. Foreløpig er det ingen fart forover. :-) Men lysten er definitivt tilstede.

 

Ingen tenner ennå, men det klør fryktelig nå. Ellers er han en glad gutt. Mamma koser seg - dette er en fin tid, og det blir nok bare triveligere fremover.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...