Gå til innhold

da va litj guttn komme t verden:) fødsels historie...


fomle somle

Anbefalte innlegg

natt t lørdag starta ria, etter at æ hadd støvsuga å vaska hele huse;) på lørdag va d enda fler tima imellom rian helt t i 9 tia, vart stadi sterker, men vart hjem t i 12 tia på natta før æ dro på sykhsue for å sjekke åpning å da æ kom dit va d 8cm åpning:)

fikk fødestue me en gang å begynt me å sitt i badekar(lindra mer enn æ hadd trudd), før æ i hal 5 tia gikk opp for at dæm sku ta vanne å da fikk æ lystgass så vart liggan i senga etter det. fikk drypp litt over 5 om mårran å da starta press rian for fullt i hal 7 tia, å 07.10 va han født:)

en frisk liten gutt på 3545g å 49 cm lang... gud så skjønn han va:D

revna ingenting, kun ei bitte lita rift i ene kjønnsleppa, så slapp veldi lett unna suns æ sjøl:)

 

da vi va t barnelegen dagen etter fant han en bi lyd på hjerte å remstilt d som at d va kjæææmpe farli(nåkka d ikke e), så villa lytt på han igjen dagen etter å om den fortsatt va dær mått vi på ultralyd, den va jo dær sefølgeli dagen etter, å vi vart jo helt sinnsykt bekymra, aldri vært så redd i hele mitt liv æ....:/

men jordmora roa oss ganske my ne, e faktisk 90% av all babya som har d. va no på ultralyd å kardiografen fant et lite hull på 2mm i skulleveggan i hjerte(nå som å forekjæm sinnsykt ofte t nyfødte babya) å sa at vi ahdd ingen grunn t å bekymre oss for d grodd av sæ sjøl, fantes ikke farli. å 20% av den norske befolkning leve me d hele live, va kun kosmetisk som han sa:) så da roa æ mæ ganske greit.... fatte bare ikke at barnelegan ska overdriv så sinnsykt istan for å faktisk si d som d e å ikke nå farli. skjønne at dæm vil forbered dæ på d verste men en plass går grensa da!!!!

 

men ellers e alt kjæmpe bra, vi ha komme hjem å fått på klær som passe så no glæde æ mæ bare t hver dag æ får me den nye lille familien min<3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

  • 1 måned senere...

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...