Gå til innhold

Bilsete


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Vi skal kjøpe det nye til Britax... Føler meg tryggest med Britax fordi det er en av de beste i test, 5 punkts sele og den er stor inni, lett å regulere høyden og den kan brukes lenger enn Maxi Cosi... Hadde Britax til guttungen også og er veldig fornøyd med det merket! (Er litt Britax-fan) Setet koster vel 1999,- og isofix-basen ca 1799,-

Lenke til kommentar
Del på andre sider

vi kjøpte akta graco til frøkna som er 15mnd. og lillebror arver den. den kostet vel 1599 på tilbud. er med base:) elsker det sete. anbefaler virkelig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har bestilt akta graco:) Og trille som man kan sette bilsete på når man skal en tur i butikken og sann, synes det er helt genialt jeg!:) Slippe og løfte babyen ut av sete når den sover for å legge i vogn. Nå kan vi bare klikke bilsete ut av basen og sette det på trilla og trille gårde:) Og den trilla kan vi jo bruke i mange år og:) Et vennepar som hadde dette og anbefalte oss.

Bestilte i Sverige her om dagen, så da får vi det snart:)

Sete med base kostet 1498 og trilla 1698 svenske kroner, så sparer jo en del på kursen nå og:)

 

Lykke til:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vi har valgt Besafe Izisleep. Grunnen til at vi valgte dette setet var at vi fikk det såpass billig av noen vi kjente. kun brukt i 5 mnd, så godt som nytt :) setet er knallfint og testvinner!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjøpte også Britax til førstemann som når er 1 år. Hun får et større sete.Gutten vi nå venter vil arve dette setet. Veldig fornøyd med Britax med Isofix base. Enkelt og greit å bruke samt å regulere ettersom babyen vokser. I tillegg har de 5 punkt sele som regnes som det beste.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...