Gå til innhold

Sykt barn..


Lone*

Anbefalte innlegg

Knærtn har vært syk hele uka her, med feber, snørr og hoste. Det må nå nesten bare gå sin gang, men det er nesten umulig å få i han fast føde. Hver gang vi gir han grøt eller brød så brekker han seg bare. Noen andre som har opplevd dette? Vil kun ha melk og fruktpuré, men kan ikke gi han så mye får da kommer det opp igjen. Stakkarn er jo så sliten og slapp også blir han grinete av det. Hvorfor brekker han seg?

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi hadde det også sånn med Oliver sist gang han var syk, omtrent på samme måte som du beskriver. Fant ut at det må jo være at han har vondt i halsen eller har hovne lymfekjertler, så da blir det trangt i halsen og han brekker seg.

 

Vi stresset mer med å få i Oliver væske. Vi la fast føde på hylla til han ble frisk igjen og han fikk bare melk og fruktpure. Og eplejuice. Han levde på det og ble frisk igjen etter kanskje en og en halv uke. Men ikke stress med det faste, bare få i lillebaby væske, så går det nok bra:D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ah! Det kan kansje være en årsak ja:) Takk for den:) Har gått greit med melk i dag nå da. Ingenting har kommet opp igjen heldigvis:D Flink til å drikke vann.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, godt at det ikke kommer opp igjen. Vi hadde et par episoder med melk og sprutoppkast. Og så et par ganger med paracet som kom rett i retur - over begge låra mine:P De mister vel litt apetitt når de er syke også, vi var nede i 200 ml med melk på en dag. Mye væske ellers da. Og Oliver satt bare i vippestolen omtrent, tååålte ikke å bli tatt på:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...