Gå til innhold

Saa urettferdig!!!!!


Yvonne83

Anbefalte innlegg

Jeg mistet vaar gutt i forje uke, var i uke 24. Det var store skader paa hodet og beinmargen og ingenting de kunne gjore. D gjor saa vondt i hjertet.... klarer ikke tenke paa noe annet. Alt var saa fint ene dagen, han sparket saa hardt og d var en fantastisk folelse. Og neste dagen kom beskjeden om hva som maatte skje.

Jeg var paa sykehuset i to dogn. fikk tabeletter for aa sette igang fodselen og d gikk utrolig sakte, og var sinnsykt smertefult. 12 timer etter jeg var ferdig fikk vi reise hjem. Samboeren min har vaert saa flink. Han gjor alt han kan og putter meg forst hele tiden. Men likevell er det ikke nok, ingen kan gi meg tilbake hva jeg mistet. Jeg foler meg saa tom!!!!! Vil saa gjerne ha magen min og gutten min tilbake!!!!

Vi har pratet om d og skal prove igjen saa snart vi kan! Legen var har bedt oss vente 5 - 6 mnd.... Det virker som en evighet! Hvilke erfaringer har dere??? Var saa forvirret og utslitt da vi snakket med legen for vi reiste hjem at jeg har mange sporsmaal.... Og skal ikke tilbake til han for om en mnd.

Hva gjor man med prevensjon? Vet ikke om jeg vil begynne paa p pillen igjen..... Kan jo gjore det litt vanskeligre aa bli gravid igjen naar jeg kan.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Trist å lese om at dere også måtte oppleve å miste gutten deres. Det er tungt å være der dere er nå. Mange ønsker å bli gravid med en gang etterpå - det gjorde også jeg. Leger og andre helsepersoner har ulike råd å komme med i forhold til når det er lurt å starte igjen. Noen mener det er best å vente til kroppen har kommet litt mer i lage og man er gjennom den værste sorgfasen. Andre sier det er bare å kjøre på når man selv er mentalt klar for det. Temaet er diskutert i mange tråder nedenfor, bla

 

http://www.barnimagen.com/forum/thread/10078463

http://www.barnimagen.com/forum/thread/10607874

http://www.barnimagen.com/forum/thread/10958625

http://www.barnimagen.com/forum/thread/138763678

 

Anbefaler deg å komme inn på www.englesiden.com. Dette er et lukket nettsted for alle som har mistet et barn fom. uke 16 i svangerskapet. Her er mange damer som kan svare på spørsmålene dine nå, og kunne støtte deg når du eventuelt blir gravid igjen.

 

Sender deg en god klem..

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan jeg bare spørre om noe.. du trenger ikke svare...

Men når man mister så "sent", og får beskjed om at noe er galt- er det ting som de ikke har sett på ordinær ultralyd?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette var noe de ikke kunne se for uke 23 - 24.

Jeg bor i Hellas og vet ikke hvordan det er i Norge men her faar vi ul hver mnd. Snakket med en lege i Norge som sa vi var heldige som fant det ut i det hele tatt. Selv om ikke det er noen trost..... Skal til legen igjen om en mnd saa haaper paa positivt svar om at vi kan bli gravid igjen saa raskt som mulig! Det er det eneste jeg tenker paa.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...