Gå til innhold

Akkurat lært å reise seg - vil bare stå i senga når hun legges..


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Det tar jo en evighet å få henne til å roe seg ned, samma hvor trøtt hun er så reiser hun seg opp og går frem og tilbake i senga og flirer og ler.. Evt kjefter og smeller når hun blir trøtt men ikke vil legge seg..

 

Er litt frustrerende, for vi hadde nettopp fått teken på dette her med å sovne selv, hvor vi sitter inne på rommet hennes til hun sovner, men nå tar det jo en evighet igjen..

 

Andre som har det sånn? Og hvordan gjør dere det?

Trenger litt innspill :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

VI hadde det sånn med største jenta. Lillesøster ærte seg med en gang å sette seg ned selv også, og godtar foreløpig at natta er natta.

 

Med storesøster gikk vi inn gang på gang, la henne ned og sa at nå er det natta. Og det måtte vi gjøre mange ganger hver kveld og mange kvelder. Men verst var det på natta, nå hun våknet og skulle stå. Vi hadde samme rutina som om kvelden. Og jeg måtte legge henne ned sikkert 40 ganger på samme natta. Plutselig så ga hun seg, skjønte at det ikke var noe vits. Og det var nydelig.

 

Vet andre som har en sånn dynepose så de ikke klarer reise seg opp, men vi hadde ikke så lyst til det, hvis vi ikke var nødt. Og det hjalp å være prinsippfast over tid.. Men sånn pose går jo absolutt an det også:)

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her står Jr i sengen hver kveld og prater med seg selv. Han står til han blir trøtt og legger seg ned for å sove. Det nytter ikke å gå inn til han for å legge han ned, han spretter like fort opp igjen.

I dag stod han i sengen i nesten 30 min føre det ble helt stille der inne og han hadde sovnet.

Så vi bare lar han stå til han finner ut at han er trøtt. Ser til han noen ganger innimellom at alt er bra.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har akkurat vært igjennom samme problemet... Hver gang vi la han ned så reiste han seg opp igjen.. skulle stå samma hva. Og ikke nok med det, men han begynte å reise seg i søvne også flere ganger om natta. Enkelte ganger jeg kom inn satt han i merkelige stillinger fordi han egentlig ikke var våken. Så vi gikk til innkjøp av Babysafe (pose) og stroppet han fast til madrassen. Det høres kansje brutalt ut, men når han først sovnet da så sov han godt igjennom natta igjen. Vi synes virkelig det var verdt det, ikke bare for vår del, men for hans del også:) Dessuten er det jo bare for en periode. Går jo ikke an å si til barna i denne alderen at de skal legge seg ned, men det er nå ikke mange månedene før det går an å kommunisere mer med språk slik at de forstår:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...