Gå til innhold

Leggetid


jente08 og gutt12

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg legger snuppa, kl 7 om kvelden. Eneste rutine vi har her, og at hun ikke sover etter kl 5 om etter middagen da. Godt med litt voksen tid om kvelden:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her legges lillebror rundt kl 21. Han sover til litt over 02, spiser og sover ca til 06. Da er det på tide med en tur opp, ny bleie og frokost til mor og resten av familien. Rundt 08 soves det igjen og sånn går dagen. Maks 2 timer våken før det tas en lur av varierende lengde. Han bruker ikke smokk så puppen er fin å sovne med i munnen;)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

lillebror legger seg ca. 2130, da sover han til rundt 4, spiser og sover igjen til rundt 7. synes et er godt å få sovet mest mulig på natta, tar igjen voksentida senere. gjorde samme på storesøster og fungerte kjempefint. hun la seg kl 8 fra hun var ca 9 mnd og kl.7 da hun begynte i bhg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her legger lillemor seg mellom kl.20-21, varierer litt hvor lenge hun sover, enkelte netter kan hun sove hele natta,men i det siste har hun våknet en gang for natt og det er alt mellom 3-6. spiser og sover da til seinest 9:)har bare skjedd av seg selv at hun ble trøtt tidligere, har ikke gjort noe spesielt!godt å få kvelden tilbake igjen:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her sovner lillegutt kl 19-19.30. I den siste måneden har han sovet til 4-5tiden, men de siste par nettene har han våknet en ekstra gang for mer mat. Deilig å ha muligheten til å forlate hjemmet litt på kveldene.

Han får ikke sove noe særlig etter 16-16.30.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Annonse

Lille prinsessa mi legger jeg ved 21-tiden. Noen ganger sover hun hele natta, våkner ved 8-9 tiden. Mens andre ganger vil hun gjerne ha litt mat sånn rundt ved 4-5 tiden, for deretter å sove til rundt 9. Denne frøkna vil heller ikke ha smokk, så puppen er veldig god å sovne til. Ihverftall når hun skal ha mat på natta.

Når det gjelder faste leggerutiner, gjør vi det samme hver kveld på stellebordet og jeg ammer henne på hennes soverom når hun skal legge seg. Da skjønner hun at det er natt. Det har funket bra.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi legger også mellom 19 og 20. Da sover han til mellom 03 ot 05, da får han en flaske med melk. Vi står opp mellom 07 og 08. På dagtid er det selvregulering på soving og våkentid. Men det er mat ca hver 3 time.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...