Gå til innhold

April: Krever fremdeles bleie når han skal bæsje...


@nneliten

Anbefalte innlegg

LEI???? Å ja....

Sondre har vært "tørr"siden juni, men nekter fremdeles å gjøre større forretninger i do. Han henter bleien og sier at han må bæsje.

Har bedt om råd på helsestasjonen, men der er jammen ikke mye å hente... Vi har prøvd ALT! Han blir helt hysterisk om vi forlanger at han setter seg på do og prøver. Belønning frister ham heller ikke... Vi har den ultimate premien stående øverst på bokhyllen: fullt Sabeltannantrekk. Men selv så lyst han har på det, er det ikke verd å slippe bæsjen i do for altså... Nå sier han at han skal bæsje på do når han blir 5 år! Oh my...

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hvis dere legger bort bleiene slik at de ikke er tilgjengelige for han mere, hva gjør han da? Bæsjer i trusa? La han gjøre det en stund, så kanskje han finner ut at det ikke er noe særlig.

 

La han se andre barn på hans alder bæsje på do :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei hei, lenge siden jeg har skrevet noe her gitt:) Men kjente en stor trang til å skrive nå. Vi hadde samme problemet med vår frøken. Hun sluttet med dagbleie når hun var 2 år og 4 mnd. Det vil si at hun tisset i do fra da. Men det å bæsje i do var rett og slett skrekk og gru. Vi stresset jo ikke så mye med det da fordi vi syntes hun var tidlig nok ute med å slutte med bleien. Men når hun nærmet seg 3 begynte vi å spørre om hun snart ville bæsje i do. Men det var ikke snakk om altså. Hun ble stiv som en stokk når vi løftet henne på do. Vi prøvde med premie, klistremerker o.l uten hell. Vi tok bort bleier, noe som endte med forstoppelse. Det som funket for oss var rett og slett å slutte og mase om det. Vi ga henne tid. På ferie i Hellas i fjor sommer kom hun plutselig til oss og sa at hun ville bæsje i do.. og det har hun fortsatt med.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...