Jump to content
Sign in to follow this  
Anonym bruker

Ta alle barn (enten de er 1uke gamle eller i tenårene) til osteopat/kiroraktor!! (sprer info om låsning nakke :)

Recommended Posts

Anonym bruker

VELDIG mange barn får en låsning i nakken etter fødsel (evt de første ukene)- tenk på det presset i fødsel f ex (og spes for stjernekikkere/tang/sugekopp etc)! Men sykehus/hs er utrolig dårlige til å opplys eom det!!

 

Alle burde ta nyfødte barn til en DYKTIG, (vel og merke), kiropraktor/osteopat som kan rette opp i det enkelt. Om man går m det over flere år/vet hele livet som mange gjør, så kan det skape mange vondter og alvorlige problemer slik dere opplevde.

 

Noen barn utvikler grunnet denne låsningen KISS syndromet - de får konsentrasjonsproblemer etc i skolen. De går ofte på tærne når de begynner gå, og ligger med hodet mye til en side som små. De får ofte mye luft i magen og er urolige de første månedene i livet..

 

Datteren min hadde en liten lås (som vi først sjekket da hun var 2, men j hadde en anelse uansett selv om hun ikke hadde noen tegn til det.) Han fikset det på 2ganger. (så falt hun bakover fra en tripptrappstolrygg noen dager etterpå og kiropraktoren hadde henne inne lørdag, søndag (!) og onsdag - alvorlig forskyvelse faktisk, og så var det i orden.)

 

En venninne m en nyfødt gikk til kiropraktor med sin 1mnd gamle unge for å sjekke låsning, og sønnen hadde en liten lås (selv om han ble tatt m keisersnitt faktisk..) og etter et par behandlinger så var han mye roligere og hadde mye lettere for å bæsje etc. Helsestaj kan si det er kolikk, så er det lås i nakken..

 

Budskapet er: finn en dyktig kiropraktor/osteopat (få anbefalinger av andre) og ta ungene deres til en sjekk først som sist - bedre førevar enn ettersnar! Det koster ca 300kr hos kiropraktor og trenger alt fra 1-3behandlinger som regel. Det er det verdt!!

 

=D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Anonym bruker

Det stemmer sikkert at mange babyer kan få hjelp av kiropraktor, siden så mange forteller om gode erfaringer. Men det er ikke alle behandlingen hjelper på, bare for å dempe forventningene litt her. Har en gutt som hadde kolikk (antar det var det) sine første måneder. Ble anbefalt å gå til kiropraktor og gjorde det da han var 2,5 mnd. Kiropraktoren (som skulle ha mye erfaring med babyer) kjente ikke på nakken hans i det hele tatt, bare ryggen. Jeg syntes det var litt rart. Kiropraktoren mente han fant en låsning i ryggen. Gikk tre ganger til behandling, men merket ingen forskjell. Gutten skrek som før. Etter tre ganger, hadde jeg ikke mer tro på at behandlingen ville virke. Tok heller tiden til hjelp. Da gutten min ble 3-3,5 mnd ble skrikingen gradvis redusert.

 

Tre behandlinger kostet 1100 kr. Det var verdt et forsøk, men man må ikke bli altfor skuffet om det er "penger ut av vinduet".

 

Hva er egentlig forskjellen på kiropraktor og osteopat?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...