Gå til innhold

Han har begyntå reise seg opp.


polarn & pyrene

Anbefalte innlegg

Syntes dette er så morsomt at han har begynt å reise seg etter ting. Første gangen var i sengen sin for 5 dager siden, men jeg tenkte at det bare var tilfelle, men det var det ikke. Han har reist seg opp flere ganger der og i lekegrinna.

Det store problemet nå er jo at han ikke klarer å sette seg ned selv ennå hehe. Så han reiser seg opp står litt og enten ender det i fall eller i skrik for at han ikke orker å stå mer.

 

Amdre som står ennå?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

har vel reist seg en god mnd her, ikke lenger for de første skrittene tas uten støtte. Drar jo ut alt fra skuffer og skap, reiser seg overalt. Blir litt ekstra å følge med på når de blir så mobile;) Men er jo moro da, skjer jo nye ting hver dag. utviklingen er helt enorm dette første året, rart å sammenligne med barn som bare er noen mnd yngre og se alt som skjer på den korte tiden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, det er kjempegøy. Her reiste hun seg første gang i senga i romjula en gang. Deretter gikk det radig. Hun er oppe overalt - bord, senger, sofaer, vegger, og går langs alt. Ser at hun synes det er kjempestas. Blitt så flink til å bøye seg ned for å hente leker mens hun står og holder seg med en hånd. Men virker fortsatt for ustø til å slippe taket. Men klarer hvertfall fint å sette seg ned igjen selv, det er litt deilig, for da blir det litt mindre knall og fall:)

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...