Gå til innhold

April: Legger det her også jeg...


Yaddaline ❤ ♀04/05 ♂02/09

Anbefalte innlegg

Har oppdaget at M har fått "flass" på tissen! Dvs, litt på rompeskalkene og noe på skambein/kjønnslepper er det akkurat som tynt skinnflass - ikke rødt og klumpete bare litt sånn som man kan flasse når man feks har vært i sola. Hun klager på at det både gjør litt vondt og kiler, men hun er ikke i nærheten av sår på samme måte som da hun var mindre. Noen som har vært borti, evt har tips til hvordan behandle? Har foreløpig bare smørt henne med stellekrem, mest fordi hun selv sikkert får litt placeboeffekt av det, men det har ikke gått bort enda (oppdaget det i helgen). Hun klager ikke mye altså, det var litt ved leggetid en dag og litt i dag da hun skulle på do etter middag...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Høres ut som en soppinfeksjon. Hør med helsestasjonen eller fastlegen om hvilken soppsalve hun skal bruke. Stellekrem er ikke dumt, det virker litt sopphemmende men ikke helt legende.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sopp ja, det var jo ganske nærliggende. Hm - hvorfor har hun fått det da (som om du kan svare, haha)....? Får ta en tlf i morra tidlig å høre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...