Gå til innhold

frustrert mamma... :S


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

som mamma for første gang til en hærlig liten gutt på 19 dager, kan man fort bli frustert når barne skriker å man ikke vet hva som er galt.

gutten vår har det med de siste dagene å skrike så fælt når han sover, ligger å vrir seg å blir rød i ansiktet. ser ut som han har det skikkeig vondt, men vi vet jo ikke om det er tilfelle. har jo lest at det er helt normalt at barn i dyp søvn kan skrike og tumle rundt i senga, men hva menes da med "skriking"..? litt klynking eller hylskriking, eller bare litt sutring? :( prøver jo å la han ligge å ikke vekke han (slik det står i boka at man skal gjøre) når han er i dyp søvn. det eneste som ser ut til å hjelpe er å gi han pupp, men man kan jo ikke gi pupp hvert 10-15 min eller. når det er sagt så skal det sies at det er ikke slik hver gang han sover, men de siste dagene har det tatt seg opp!! (skifter bleier ofte også så det kan ikke være det som plager han heller).

 

ellers så spiser han bra, sover "greit" på natta å begynner å bli mer våken på dagtid=)

 

noen flere som har/hatt det slik? vil gjerne høre fra dere hva evt dere gjorde, eller om det gikk over av seg selv=)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Fortsetter under...

VI har ei jente som har stort sett har skreket seg gjennom nettene.

Men dette er i våken tilstand da, ikke i søvne.

Vi aner ikke hvorfor, hun har fått mat, tørr bleie og virker ikke å ha vondt i magen heller (som hun hadde mye i starten). Siden det kommer til samme tid hver natt/dag så beroliget vi oss med at det var en "periode". Helsesøster kalte det "gøyale-tiden" (noen har visst skriketokter til faste tider). Gjerne fra 1 tiden, til 4-5 tiden på morgenen.

Da hyyyylskriker hun, til hun blir rød i ansiktet, og hele kroppen skikkelig vrenger seg. Det er fælt å se på, får så vondt av lille jenta. Og ble jo veldig frustrert, absolutt ingenting vi gjorde hjalp. Utenom puppen, der roet hun seg enkelte ganger. Hun roet seg også litt når pappaen gikk rundt og busset henne på skulderen. Fikk tips av jordmor å gi litt lunken kokt vann, men det hjalp ikke hos oss.

Siste uken har det faktisk roet seg litt (hurra, vi har fått vår første hele natt uten skriking!:) så kan se ut som det er på vei til å gå over av seg selv, roet seg ganske mye etter 4 uker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...