Gjest Skrevet 17. januar 2009 #1 Skrevet 17. januar 2009 Hva betyr det?Vi har et ok forhold. Jeg er nå i permisjon og begynner igjen i mai, men det skal jo ikke ha noe å si. Vi er jo fortsatt "venner".. Ble jo litt lei meg..
Gjest snoopidoopi Skrevet 17. januar 2009 #2 Skrevet 17. januar 2009 Jeg opplevde at en tidligere kollega av meg plutselig slettet meg i fra Facebook- skjønte ingen ting...
Amonym i dag Skrevet 17. januar 2009 #3 Skrevet 17. januar 2009 Har han fortsatt profil der, vet du det? Jeg trodde nemlig jeg ble slettet av en kompis for en tid tilbake og ble litt overrasket. Men så viste det seg at han hadde slettet profilen sin....
Gjest Skrevet 17. januar 2009 #4 Skrevet 17. januar 2009 Jeg har hatt en "opprydding" på min Facebook og slettet unna masse "bekjente" fordi jeg ønsket å legge ut bilder av familien, sønnen vår osv for de i familien som bor langt unna meg. Så nå har jeg de nærmeste familie og venner på vennelisten, og de har tilgang til bilder etc der. Tror ikke jeg hadde tenkt så mye over det egentlig... Og om man ikke kan spørre vedkommende hvorfor en ble slettet fra vennelisten, så var kanskje ikke forholdet sånn kjempenær heller tenker jeg..
Ajam Skrevet 17. januar 2009 #5 Skrevet 17. januar 2009 Den tiden jeg har hatt facebook har jeg slette en, og vurderer en til. Det er fordi disse personene legger ut alt mulig teite ting. Quiz, linker.. mm Det vil si at når jeg logger meg inn på min side ser jeg bare dems aktiviteter, og ikke alle andre.. Ang det å legge ut bilder så kan man via instillingene velge visse personer som har tilgang til å se dine bilder.
Sanasol har 2 herlige jenter Skrevet 17. januar 2009 #6 Skrevet 17. januar 2009 Kan jo bare hende det er en person som vil ha de nærmeste der, bare de man faktisk har mye kontakt med. Det blir jo vel mange bekjente om man skal ta imot alle venneforespørsler som kommer. Jeg har limited profile på de fleste, så bare noen få kan se bildene mine etc, men jeg har også slettet noen som jeg ikke har noe særlig kontakt med.
Bunnies by night Skrevet 17. januar 2009 #8 Skrevet 17. januar 2009 Vanskelig å vite hva det betyr, men jeg har gjort det samme. Slettet sikkert 50 personer for noen dager siden, blant annet en haug av kollegaer... rett og slett fordi jeg syntes det var helt tullete å ha masse folk jeg aldri hadde noen kontakt med der inne... Så nå har jeg kun venner jeg holder kontakt med via facebook, familie og nære venner... Hadde alt for mange på vennelisten og syntes det var veldig deilig å få ryddet opp. Man kan jo selvfølgelig begrense tilgangen på de ulike man har på vennelisten, men da ser jeg lite poeng i å skulle ha dem som venner. Du kan nok ta det helt med ro
Gjest Skrevet 18. januar 2009 #10 Skrevet 18. januar 2009 Man finner ikke personen på vennelisten og søker du på personen kommer du plutselig ikke inn på profilen..
Gjest Skrevet 18. januar 2009 #11 Skrevet 18. januar 2009 Stearin; du kan også velge å få vite mindre om dem. Hvis du ser på Home-siden hvor det står hva alle har gjort, så i hjørnet hvor det står kan du velge "more from this person" eller "less from this person".
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå