balla Skrevet 12. januar 2009 #1 Skrevet 12. januar 2009 Driver inne på profilen min for å få redigert den litt, eller rett og slett fjerne den.......hva skjer om jeg sletter profilen min, blir hele brukeren min slettet sånn at jeg må opprette ny bruker?
mamarama og lille banan Skrevet 12. januar 2009 #3 Skrevet 12. januar 2009 nei, du sletter ikke brukerinformasjonen din om du sletter profilen. hvis du skal slette alt må du gå inn på "min side", brukerinformasjon. er nederst på siden der
balla Skrevet 12. januar 2009 Forfatter #4 Skrevet 12. januar 2009 takktakk....da gjør jeg det, istede for å slette hele brukeren, kanskje jeg skal beholde denne balla brukeren åsså:-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå