Jump to content
Sign in to follow this  
LilleMalin♀♂♂

Skal si Emily finner på mye rart ved leggetid!

Recommended Posts

LilleMalin♀♂♂

Vi har lagt oss til en hyggelig vane som egentig er en uvane og det er å lese eventyr eller synge nattasang til Emily sovner. Det har vi sluttet med og noen ganger går det kjempefint, mens andre ganger skal jeg si hun ikke legger to pinner i kurs for å si hva hun mener!

 

Her forrige kvelden gikk hun villig i seng etter kveldsstell, så synging og god natt, du er mammas skatt osv. Så gikk jeg ut og etter noen minutter begynner hun å rope: Jeg er ikke trøtt/jeg er litt syk/ jeg har vondt i øyet!

 

Jeg rusler rundt og rydder og døren hennes er på gløtt så hun hører meg og jeg sier "nå er det natten for Emilyjenter, sove godt". Til slutt blir hun sint fordi det ikke hjelper og da roper hun "NÅT-NÅT" (for dere som ser endel på Pingu så vet dere jo at det sier han når han er misfornøyd med noe). Da lo jeg godt og lenge. Hun fikk nesten lov å stå opp igjen bare på grunn av det, men bare nesten;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Har to godgutter!

Haha.. utspekulert å si at hun er syk og har vondt:) Og kan tenke meg du fikk en god latter ja!

 

Vi leser også eventyr og synger, og går ut av rommet etter det. Ofte roper han 'Jeg vil ha vaaaannn', selv om vannflaska står rett utenfor senga.

I det siste har vi hørt at han har styra fælt, og når vi ser til han er pysjen tatt av. Up&go-bleia får han heldigvis ikke av seg.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sessa ruger igjen...

Linea får tilbud om kveldsmat til barne-tv, men takker ofte nei. I det siste har hun forlangt å få brødskiv etter at vi har tatt på pysj og pusset tenner. Vi har gitt henne, men så har hun bare spist en kvart skive.

 

Vi pleier å lese og synge i stua før legging. Måtte innføre det for å få henne til å skjønne at i det vi ligger i senga så er det sovetid. Når vi kommer i senga er det litt vann og så en sang til (vi har gått med på det etter at lillebror kom) og så går vi ut. Heldigvis trenger vi stort sett ikke gjøre noe mer enn det.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...