Anonym bruker Skrevet 5. januar 2009 #1 Skrevet 5. januar 2009 ..Visst jeg sletter noen fra vennelisten min, blir jeg automatisk slettet fra deres også da? Kom bare opp at den jeg slette ikke ville få beskjed om at jeg slettet henne. Men regner med at jeg er slettet fra hennes venneliste også sant?
Gjest Skrevet 5. januar 2009 #2 Skrevet 5. januar 2009 jess. har du slettet en venn blir du aut, slettet fra hennes liste.
Patetica fåkksi Skrevet 5. januar 2009 #3 Skrevet 5. januar 2009 Pluss at hun ikke får opp noe om hun søker på deg, og samme for deg om du søker opp henne.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå