Jump to content
Sign in to follow this  
Kuredu

GODT NYTT ÅR!

Recommended Posts

Kuredu

Godt nyttår til alle sammen! Her har feiringen gått rolig for seg hjemme hos oss med søsken som har barn på samme alder. Vi har spist kalkun med grønnsaker poteter og nydelige sauser, hatt kjempedeilig dessert is og sjokolade + jordbær, drukket god vin, øl og brus, og bare kost oss!

 

Vi hadde en runde på 3 ønsker for det nye året - mine ble - en lillebror til jentene mine (*knis*), mer egentid, og mer vektnedgang....hmmmm litt uforsonlige ønsker egentlig.......men det er jo lov å ønske seg!!!!

 

Da midnatt kom tok vi faktisk opp 2 åringen vår for å se rakettene, hun hadde sovet i stua sammen med oss og skulle bæres i seng uansett. Det gikk fint og hun digget å se rakettene ut av vinduet!!! "Oj så mange fine farger!!!!!!"

 

Håper dere andre har hatt en fin feiring!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Sessa ruger igjen...

Godt nytt år! Vi hadde det også veldig rolig. Var bare oss og ungene, og ungene sov gjennom hele kvelden. Linea fikk se litt "frimerkeri" på youtube før hun la seg så hun skulle skjønne hva alle smellene var om hun våknet. Var mange som sendte opp raketter rundt her rundt barne-tv tid, men vi så ingen av de. Hun hostet mye hele kvelden, men sov godt når kl var 24. Linus har begynt med grøt og sov for en gangs skyld gjennom hele kvelden. (Juhu!! Det begynner å bli lenge siden han har gjort)

 

Vi gikk ut med leieboerene våre og sendte opp raketter. De har barn på samme alder så vi sto ute med hver vår babycall og det eneste vi fikk inn var smellene. ;)

 

Nyttårsforsetter har jeg ikke, for de holder jeg ikke. Men vi satt og snakket litt om ønsker for 2009 og da fant jeg ut at mitt største ønske for 2009 er å finne ut hva jeg vil gjøre de nærmeste årene og hvordan vi ordner oss økonimisk. Jeg vil jo aller helst gå hjemme et år til med Linus også, men da må vi tenke litt nytt økonomisk tror jeg... og få nye leieboere med en gang de fantastiske vi har nå flytter ut i februar. Drømmen hadde vært å kunne leve av hobbyene mine, men det er kanskje litt for optimistisk foreløpig. Har jo ikke tid til å drive med de jo!

 

Du er tøff, Kuredu, som allerede tenker på enda en. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Har to godgutter!

Godt nytt år til alle!

Thomas sov seg også gjennom alle rakettene. Men han fikk med seg både 'baketter' og 'kajetter' (!) før han la seg, og det var veldig spennende og se på i vinduet.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mersa og gutta <3

Godt nytt år klubbdamene mine :-)

 

Vi var hos et vennepar, de har tvillinger på 5 og en jente på 12, samt min søster og svoger og hans sønn på 4. Magnus var våkene HELE kvelden!! Hadde med pysj og andre leggeting for planen var egentlig å legge han når han ble trøtt, men det ble han aldri. Storkoste seg og var i godt humør hele tiden. Sendte opp litt raketter rundt kl 21 (regnet ikke med at ungene ville holde til midnatt, men det gjorde de altså) Og igjen midnatt. Magnus synes ikke det var skummelt i det hele tatt og storkoste seg med stjerneskudd.

 

Håvard sov sine halvtimesdupper gjennom hele kvelden. men fra 22.30 sov han til rett over midnatt.

 

Vi har litt spleiselag nyttårsaften, de vi er hos lager kalkunen, jeg lager super yammi potetstappe og søstern tar med waldorfsalat.

 

Alt i alt en perfekt nyttårsaften!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Loppelill

Godt nyttår!

 

Vi hadde en fin nyttårskveld. Feriet på sørlandet, 7 voksne og 6 barn. Marte og Leander ble lagt til vanlig tid. Når det var tid for å skyte opp raketter så var det bare Kristoffer og den yngte nevøen min på 7 som ble med ut. De to andre barna torde ikke. Jeg måtte holde for ørene på Kristoffer når rakettene smalt. Så sum sumarium lurte vi voksne på om det i det hele tatt var noe vits i å kjøpe raketter neste gang.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...