Jump to content
Sign in to follow this  
LilleMalin♀♂♂

Nye ski

Recommended Posts

LilleMalin♀♂♂

Nå er Emily med pappa, farmor, farfar, tante og onkel på hytta. De skal være borte i to dager, og så lenge har ikke jeg vært borte fra henne før... Lillebror er for liten til 3 timer i bil synes jeg, så derfor ble vi hjemme og benytter sjansen til å får mormorbesøk:)

 

Jeg snakket med dem i telefoenen og i dag fikk Emily langrennski. Hun nektet å prøve støvlene i butikken, men etter en formiddagshvil var støvlene på:) Hun gikk inne i hytta med de en stund før det var på tide å avansere litt og da var skiene på gitt! Blir spennende å se om de er like greie å ha på ute!

 

Ellers så vil hun se på videoklipp av "mamma og Emily som tøyser" på Mac'en og spør om de ikke skal hjem til mamma og Nicholas. Det er veldig kos at hun husker på lillebror selvom hun koser seg med all oppmerksomhet på seg. Og jeg savner henne selvfølgelig enda mer da! Likevel så er det godt med litt rolig tid for meg og Nicholas, men ikke minst at hun får funnet på noe morro og vært med familien i juledagene.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Mersa og gutta <3

Magnus har arvet noen ski der man bruker vanlig sko og "binder" de fast med noen plastremmer (jeg er skikkelig dårlig å forklare!!) Er kjempe greit nå første sesong på ski synes jeg. Magnus synes de er kjempe stas å gå på iallefall :-)

 

Så koselig hun vil hjem til dere da :-) Godt med litt tid alene for deg og Nicholas og kan jeg tenke meg :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Loppelill

Så spennende med ski da!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×