Gå til innhold

Hvordan var julekvelden for deres mai-babyer da?


Løvemor m/Oliver08

Anbefalte innlegg

Lillemann la seg til vanlig tid i 19-tida, men våkna i halv 9 tida og ville ikke roe seg. Lå i reisesenga, for vi feiret borte, og den liker han ikke så godt. Så da sto han opp igjen og var våken til vi kjørte hjem igjen kl 23. Så han ble med på hele pakkeåpningen. Det han likte best med julekvelden var nok snøringene på pakkene!

 

Hvordan gikk det med deres små da? =)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi feiret med omgangsyke! Lillegutt ble dårlig natt til julaften og kastet opp under julemiddagen. Litt redusert, men humøret var det egentlig ikke noe å si på. Ellers var det pappaen og min sin tur natt til 1. juledag og deretter har både svigermor og oldemor hatt det. Så nå setter vi strek over denne jule og håper på en bedre til neste år:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi er på juleferie hos svigers, og julaften var den ene dagen lille sovna kl 19.30 for kvelden.. (pleier å være endel bråk her, så hun vil aldri legge seg for hun er redd for å gå glipp av noe, og holder seg våken til både ni, ti og elleve.. men det tar ingen hensyn til, sukk..) Tok henne opp i ni-tida så hun skulle få åpne noen pakker, det var gøy i ca en halvtime, så la vi henne igjen. Og hun sov til ni neste dag.

 

Fikk noen fine leker med lyd og lys, men mest stas var nok bitetingene siden hun holder på med tenner :) Og papiret selvsagt, men det fikk hun ikke spise så mye av som hun ønsket hehe..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi var hos svigermor. Det var full fart fra vi kom til vi reiste hjem kl 23. Jr ville ikke sove i det hele tatt den dagen. Han var med på pakkeåpningen og syntes det var så spennende med papir som raslett, lekene inni var ikke like morsomme.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Bjørnen Collargol

Vi hadde julaften her hjemme.

Vesla koste seg og syntes papiret var stas. Men vi la henne 18:45 for da var hun så utrolig trøtt og sliten.

Så de pakkene hun ikke fikk åpnet før det åpnet pappan hennes og jeg :-)

 

Alt i alt en meget vellykket juledag/kveld her!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

vi var også hos svigers.

tulla vår var som ei sol... oppe til halv elleve, helt vanvittig. bare smilte og lo... utrolig vellykket.. synes båndene på pakkene var gøyest hun, men mammaen hennes tok seg av d andre hi hi....

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det blir nok liv og røre til neste år, tenkt da er det passert halvannet år! Det går så fort at vips så er nok neste jul kommet også..... Huff, omgangssyke er så kjipt. Vi hadde det jula i fjor, så kjedelig :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...