Gå til innhold

Hvordan var julaften for de små?


Sebbelita

Anbefalte innlegg

Her sov tassen seg gjennom mye av det, he he

Vi skulle ha middag rundt halv seks, så jeg la han fire og tenkte da er han opplagt til middag med oss. Men vesletassen sov til vi var ferdige å spise sånn halv sju!!!

Vi var hos pappa og det var flere gjester, så det var ikke bare å utsette til han sto opp. Vekker jeg han før han er klar blir han som oftest veldig grinete...

Så, han fikk mat etter oss han da, med pappan og meg som selskap. Pluss de andre gjestene titta innom kjøkkenet nå og da, he he

Pakkene var han egentlig ikke så interessert i, trodde papir og bånd skulle være gøy, men nei...

MEN, søstra mi fikk en svær pakke innpakket i papp, og den var gøy!! Hun klipte for å få den opp, og poden slo og klatra på pakken i ene hjørnet. Lo og babla, ville hjelpe til han og :) :)

Han reagerte litt på at det var så mange folk her (9 stk), men det gikk sånn nogenlunde bra så lenge jeg, pappan eller bestefaren var i nærheten, og de andre ikke så tett på.

Sånn halv ni-ni var han stuptrøtt, så det var bare å gi litt mme, rein bleie og rett i seng. Snoooork

Var nok mange inntrykk for han på en dag, han hadde møtt ene onkelen sin for første gang i går også.....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Minibolla var fryktelig trøtt hele dagen. Her vi er nå er lufta veldig tynn, og helt annerledes enn der vi bor. Så både han og jeg er veldig trøtte om dagen :)

Han satt og hang ved middagsbordet, og sovna nesten på fanget til pappa under gaveåpningen. Tror det ble litt mye for han med alle folka og en fetter og kusine i turbomodus! Ganske deilig at de har dratt i dag, for å si det sånn!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tassen var oppe som vanlig, men vi drøyde han en time ekstra sånn at han fikk være med litt under middagen. Gavene åpnet han opp litt tidligere på dagen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror han hadde ei fin feiring sammen med oss, storesøster, søskenbarn, tante, onkel og besteforeldre. Julenissen var han ikke redd, men småspist var han på pinnekjøtt og ville helst ha bare det som smakte søtt. Han var så nysgjerrig når han skulle legges at det var bare å returnere han tilbake til stua, så han kom seg vel i seng til kl 21 tilslutt:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var veldig koselig å feire jul med småen : )

 

Var først på julegudstjeneste kl. 15:00, han fikk seg en god hvil i forkant. Deretter middag i halv seks tiden (han ble dessverre litt i overkant sulten, men det gikk jo bra), så presanger. Hadde trodd han skulle gå berserk på juletreet, men det har han ikke ofret et blikk. Men gavebånd var kjempegøy :) Han ble veldig begeistret for Ole Brum-traktor med masse knapper og lyd!

 

Vi lot han være oppe til han begynte å virke trøtt, han holdt faktisk ut til klokken var litt før ni. Da sovnet han nøyaktig slik vi la han ned :) Synes det gikk veldig greit for seg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dagen startet med adventskalender, det har vært utrolig stas med en sjokoladebit hver morgen! :o)

Etter en vanlig frokost så fikk barna kose seg med en liten sjokoladebit hver.

Klokka ti kom nissen, både Helene og storebror var litt skeptiske, men han var ikke så alt for nærgående da. Kjempestas å få lov til å åpne litt gaver...

 

Vi spiste 15.30 vi, sånn at vi ikke skulle starte alt for sent med gavene. Typisk julemiddag ble vi jo så mette at vi orket rett og slett ikke dessert vi... :o) Så etter å ha ryddet av bordet startet vi bare med pakkene. Var utrolig stas de første pakkene, få rive av papiret og utforske hva som var inni. Men så ble hun lei og krøp omkring og lekte mens vi andre åpnet resten av gavene.

Det var nok så mye som skjedde denne dagen at hun var sliten, så hun ble faktisk lagt et kvarter før vanlig tid...

 

Koselig feiring, men neste år kommer vi nok til å gjøre det anderledes. Ble så mye gaver på juleaften, så vi kommer til å dele gavene i to og heller åpne noen på 1. juledag også... :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...