Gå til innhold

Noen som gir Fluor-tablett?


-carina-

Anbefalte innlegg

Storebror får fluor og Helene har jo sett på det flere ganger. Så nå har hun begynt å få Fluortablett og. Synes det er litt ekkelt med de små tablettene, men vi deler den opp i flere små biter først... :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Her tar hele familien fluor utenom lillegutt. Han må vente til han blir litt større, men sikkert lurt å gi de en bitteliten bit, så venner de seg til smaken/rutinen og det er jo i tillegg beskyttende mot karies. Sikkert stas for Helene å få det storebror får;o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

vi gir ikke fluor-tabletter, men bruker litt fluortannkrem på tannkosten.

Jeg er så i mot at tannkrem og fluortabletter osv skal smake godteri og det har jeg inntrykk av at alle barnetannkremer gjør nå, så så lenge han ikke får smake det fra noen andre (når han blir eldre) så får han leve lykkelig uvitende om at det finnes tannkrem som smaker godteri... :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ohayoo: Er egentlig enig med deg i det at det er teit at tannkremen smaker godteri... Vi forsøkte faktisk en stund å få storebror til å pusse tennene med vanlig mint-tannkrem, vi fant faktisk det til små barn, men husker ikke hvilket merke. Men vi hadde så mye problemer med tannpussen at vi begynte med Zendium sin tannkrem med banansmak. Da ble det plutselig litt artigere å pusse tennene. Så for vår del så syntes vi det var viktigere at det var en ok stund å pusse tenner, i stedet for å pusse "under tvang" med mint-tannkrem... Men vet vi har laget oss ett problem til den dagen han er nødt til å gå over til voksen-tannkrem da! :o/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...