Jump to content

Jo nærmere julen kommer, jo mer gir jeg f***


Sessa ruger igjen...

Recommended Posts

Sessa ruger igjen...

;)

 

Mange av tingene jeg hadde sett for meg at jeg skulle gjøre i desember eller i hvert fall få unna før jul har jeg nå bare gitt blanke i. Kjenner det er litt deilig for jula handler jo ikke om å stresse rundt som en gal frem til den 24. Fotoboka som jeg skal lage til besteforeldrene f.eks. sitter jeg og pusler med nå og da. Den blir nok ikke klar til jul, men så blir den heller en hyggelig nyttårsgave. ;) For å sitere en amerikansk venninne av meg: I am trying to remember that christmas is not just a big "to-do" list! Derfor blir det sånn at noen prosjekter må legges vekk... som f.eks. hjemmesyddesmekker til barselgruppa... Tenkte jeg skulle overraske dem med det til uka, men med mindre jeg plutselig får ånden over meg så utgår det. De vet jo ikke at jeg har tenkt på det så den eneste jeg skuffer er i så fall meg, og jeg skal nok komme meg over skuffelsen! ;)

Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

shanty73

Man kan jo tenke på det slik også: TENK PÅ ALT DU REKKER FØR JUL!!!! Være sammen med de søte små og alt forefallende.. KOS DEG I FØRJULSTIDEN!! Klem

Link to post
Share on other sites
Loppelill

He he, du er nok ikke den eneste. Kanskje vi må opprette en gruppe: Vi som er for husmorvennlige julefeiringer! :P Det er stort sett bare oss voksne, og da helst oss selv kanskje, som legger merke til alt som skulle vært gjort. Ungene bryr seg ikke.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...