Gå til innhold

Språktest


Mersa og gutta <3

Anbefalte innlegg

Var på kontroll med begge guttene i dag. Magnus hadde språktest, og det gikk kjempe bra (trodde jo egentlig ikke noe annet!) Han fikk en kopp av hs og så begynte han å lage noe å drikke til oss, da hs spurte hva det var sa han "cappucino" haha :-D Det var ganske artig!

 

Håvard fikk vaksinene sine i dag, han hadde nesten 39 i feber i kveld, men i god form og spiste godt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Morsom Magnus er:)

 

Vi har ennå ikke vært på to-års kontroll, har ringt og mast noen ganger, men de ligger så langt etter sier de. Har fått time ca. i slutten av januar sa hun - "hvis det ikke ble mange fødsler da..."

Lenke til kommentar
Del på andre sider

He he så morsomt!

 

Ingen to års kontroll enda her heller, men var innom og maste igjen denne uka, og da viser det seg at de kunne presse henne inn i morgen allerede. Greit å få det gjort tenker jeg.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er heldige at helsestasjonen samarbeider med barnehagene her. Da utfører barnahagen en grundigere språklig og motorisk test. Blit litt mer nyansert. Er ikke alltid like enkelt for barna å måtte snakke (slik de ville gjort til vanlig) når man har fått time hos helsesøster. Isaac tok testen ca. 14 dager etter 2 års-dagen, og det er masse som har skjedd etter det :) Så fort som de to-åringene utvikler seg =)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...