MariLee Skrevet 9. desember 2008 #1 Del Skrevet 9. desember 2008 Er det noen her som kan svare på dette...? Kan en spise fealår i jula eller? Har så lyst på det, men er usikker på om det er bra å spise det... Å hva med annet nydelig kjøttpålegg som man vil ha i disse juletider?? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/139257788-kj%C3%B8ttp%C3%A5legg/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Boffeloffen Skrevet 9. desember 2008 #2 Del Skrevet 9. desember 2008 Ååååå... det lurer jeg også på. Har så lyst på det, jeg og.... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/139257788-kj%C3%B8ttp%C3%A5legg/#findComment-139259410 Del på andre sider Flere delingsvalg…
www.karibienshule.blogg.no Skrevet 10. desember 2008 #3 Del Skrevet 10. desember 2008 Hei, I følge en eller annen fagperson på babyverden.no kan man spise fenalår om det fryses ned først... MEN: les denne linken også: http://matportalen.no/Matportalen/artikler/2004/3/skadelige_bakterier_og_parasitter Der står det om listeriabakterier og parasitter, som gravide ikke skal få i seg... Står der at bakteriene overlever frysing, men ikke oppvarming. Parasitter fra toxoplasma-smittede dyr dør ved frysing over flere døgn ved -18c, samt ved oppvarming. Listeria og toxoplasma- smitte kan finnes i alle typer rått kjøtt. Husk å vaske kniver osv når man lager mat med kjøtt...+ at man spiser kjøttpålegg i god tid før holdbarhetsdatoen går ut... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/139257788-kj%C3%B8ttp%C3%A5legg/#findComment-139262540 Del på andre sider Flere delingsvalg…
www.karibienshule.blogg.no Skrevet 10. desember 2008 #4 Del Skrevet 10. desember 2008 Ble litt rotete så jeg: Listeria-bakterier overlever frysing, i følge matportalen. Listera- bakterier overlever ikke oppvarming, i følge samme sted Toxo dør ved minst - 18 c over flere døgn, samt ved oppvarming... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/139257788-kj%C3%B8ttp%C3%A5legg/#findComment-139262541 Del på andre sider Flere delingsvalg…
småsmurf Skrevet 10. desember 2008 #5 Del Skrevet 10. desember 2008 Fenalår hører jo desverre til i den kategorien vi ikke bør spise.. Har en mann som sitte å gumler på fenalår hver kveld nå, tror han er glad for at jeg ikke spiser det nå, så er det mer på han...=) Av annet kjøtt pålegg, så kan en spise feks jule sylte og den slags, det er jo kokt, men jeg liker ikke det. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/139257788-kj%C3%B8ttp%C3%A5legg/#findComment-139263426 Del på andre sider Flere delingsvalg…
MariLee Skrevet 10. desember 2008 Forfatter #6 Del Skrevet 10. desember 2008 Hoff.... Det var trasig, har jo såååå løst på det! Sylte liker ikke jeg heller.. Men skal til jordmor neste uke så da skal jeg høre med henne. Trasig med jul uten alt det gode pålegget. Det eneste som er bra med det at vekta har større sjans for å holde seg.. Men hvem bryr seg vel om det i jula... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/139257788-kj%C3%B8ttp%C3%A5legg/#findComment-139267925 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 10. desember 2008 #7 Del Skrevet 10. desember 2008 Se denne linken fra matportalen.no http://matportalen.no/artikler/2005/5/kan_gravide_spise_parma-_og_serranoskinke Her forstår jeg det slik at hvis man dypfryser spekeskinken skal den være ok. Men sikkert best å forhøre seg med jordmor også. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/139257788-kj%C3%B8ttp%C3%A5legg/#findComment-139267994 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå