Gå til innhold

Har hørt noen her inne har snakka om at babyen sover bedre i poser, åssen poser er det?:)


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Det kansje sane poser som en kan feste under madrasen så de ikke får snud seg. ser ut som en kjole som er syd igjen nede og har feste til seler eller har seler jeg har ikke brukt dem , men bruker noen ganger vognsoveposen serlig når han har perioder da han sparker av dyna

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har brukt både pose med seler/reimer og uten. Liker best den som er uten - har en fra odenwalder med glidelås på siden som regulerer temperaturen så gutten blir ikke for kald eller for varm (sovepose, ikke vognpose altså). Har 18 grader på soveromet og han sover i pysj og denne posen. Legger dyne over posen men den havner ofte nede i beina hans i løpet av natten. Må si at han klarer å snu seg på magen i denne, men hvis han er veldig trøtt så har han ikke krefter til det så han sovner oftest på sida.

Bruker også en pose med reimer av og til (kjøpt på barnas hus), en vanlig tynn en med glidelås bak, han har ikke klart å snu seg i denne, men blir ofte litt kaldere i denne så jeg skrur opp temp på rommet når han bruker denne og syns også at glidelåsen bak er litt ubehagelig å ligge på, så denne bruker vi av og til når odenwalder posen er i vaskemaskinen:-)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...