Jump to content
Sign in to follow this  
Sessa ruger igjen...

Da har helgeroen senket seg, eller???

Recommended Posts

Sessa ruger igjen...

Linus har våknet 4 ganger på 2 timer, Linea har også hatt en runde hvor hun gråter og gråter og ikke helt vet hvorfor. Til slutt sa hun at det var fordi dukken var på badet, og derfor kunne jo ikke dukkevogna stå på rommet (jeg satte den nemlig inn i det jeg gikk inn på rommet hennes). Hun hoster også en del. Venter ikke at det blir noe mindre flying resten av kvelden. Enten så våkner de samtidig eller så avløser den ene den andre.... Herlig!

Jeg synes fredagene er ganske deilige, huset er rent og ryddig og mannen er opptatt med dataspill så jeg får se på gullrekka uten innblanding, men i dag synes jeg ikke det er like gøy. Har fått beskjed av nt om at jeg bare må si i fra dersom jeg trenger hjelp, men jeg unner han jo spillinga også. Dessuten føler jeg at jeg får litt mer goodwill i morgen om jeg har "jobba" hele kvelden og natten.

Phui, måtte bare klage litt!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Mersa og gutta <3

Uff da! Håper virkelig de roer seg litt nå da! Fortjener å slappe av du og!

 

Her har helgeroen så vidt begynt å senke seg, Håvard har vært litt urolig i kveld, men ser ut til at han har funnet roen nå.

 

Jeg har begynt å finne frem adventspynt og har deilig julestemning inni meg :-)

 

I morgen skal vi i kirken (åpen dag) og bake pepperkaker og leke og på søndag skal vi ha juleverksted her med nevøen (har det hver første helg i des/første advent).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sessa ruger igjen...

ja, så mye for å slappe av. Linea kastet opp i senga og Linus har våknet to fire ganger til. Nt har logget seg av spillet sitt... Sitter med en slapp frøken på fanget, er bare mamma som teller nå, og hører hyl&grin jr på babycallen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Loppelill

Stakkars dere. Hvordan er formen i dag? Godt at det faktisk er helg egentlig da. Så dere er begge to :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sessa ruger igjen...

Linea har vært i fin form i dag egentlig. Linus også forsåvidt, men begge har våknet en gang allerede. (forbedring fra i går da) Natta var tøff. Linea var vel oppe til 0:30. Vi gikk i dusjen for å få vekk spylukta og la oss. Linus våknet mange ganger i natt. I 6 tiden hadde nt tatt han med ut i stua, men det fikk jeg faktisk ikke ordentlig med meg. Linea sov greit, men vi var inne og tittet på henne hver gang vi hørte hun hostet. Håper Linus sover litt bedre i natt, for nå merker jeg at det har vært mange tullete netter. Håper virkelig at det er tenner som plager han, for det går jo over etter hvert...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...