Gå til innhold

Hva spiser deres 1-åringer til middag?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Det samme som dere spiser eller middagsglass?

 

Kan de få det meste av d vi spiser nå, bare ikke for mye salt? Noe de ikke kan spise?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Her går det fortsatt i middagsglass. Mini liker ikke store biter, og svelger de heller hele enn å tygge. Hjemmelagd mat har ikke vært noen hit til nå. Men vi jobber nå med saken, og håper han snart vil spise det vi spiser. Hjelper ikke på at han har hatt omgangssyke i en uke, og all mat med litt biter i kommer rett opp igjen. Stakkar liten.

 

De kan vel spise det vi spiser nå vel, bare man er litt forsiktig med salt og sterkt krydder...?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg spurte helsesøster på siste kontroll og hun sa at de kunne spise all mat. Men måtte være forsiktig med salt og ikke overskride kumelk.kvoten med 5-6 dl pr dag.

 

Iselin er mest glad i "voksenmat", hun storkoser seg hvis hun får lov å sitte å plukke selv. Middagsglass spiser hun hvis hun må, men liker det ikke noe særlig, så prøver å styre unna det. Hun er vedlig glad i ris, pasta (alle former og fasonger) pølse, karbonade, fisk, hvitløksbrød, kokte grønnsaker, og rå grønnsaker i salat som tomat agurk osv.

 

Løsningen hos oss blir som regel at hun får plukke litt i maten, og spiser det hun liker best, også sper vi på med barnemat fra glass hvis det vi har til middag ikke faller i smak.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

vi gir som regel henne det samme som det vi spiser, noen ganger koker jeg opp lit erter, mais og feks fiskekake dersom vi spiser noe hun ikke kan spise selv (feks suppe)

middagsglass har vi nesten aldri brukt, kun ved reise eller til barnevakta!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vesla spiser samme middag som oss nå, men den må finmoses siden hun ikke klarer spise store biter. Hun får lov til å plukke i maten og spise selv, og koser seg veldig med voksenmaten sin.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...