Jump to content
Sign in to follow this  
Mersa og gutta <3

Dåp på søndag

Recommended Posts

Mersa og gutta <3

Og er ikke stressa i det hele tatt! Før dåpen til Magnus var jeg litt småstressa, lurte på om jeg hadde tenkt på alt, men nå tror jeg bare alt ordner seg...

 

Skal ikke bake en ting, for det har snille gjester tilbudt seg å gjøre. Så skal vi lage viltgryte med hjelp av Toro og pappa.

 

Servietter og bordkort er i hus. Bordplassering i boks. Blomster bestilt og duker tror jeg at jeg har styr på...

 

Er det noe vesentlig jeg har glemt da?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Sessa ruger igjen...

Så deilig! Jeg er litt mer stressa. Vi skal lage all maten (koldtbord) og ha festen her hjemme. Blir 14 voksne og 7 barn. Har ganske god oversikt over alt nå, men kjenner det koker litt av og til. Heldigvis blir jeg veldig ofte mer avslappet på ting når det nærmer seg, type: Dette ble ikke som jeg hadde tenkt, men det er det jo ingen som vet så pytt sann. Fikk antrekkene til ungene og meg på plass i dag, så nå er det bare litt stryking som skal til. Glemte å kjøpe strømper da, så det må jeg huske på. Har skrevet god, lang handleliste til fredagen, og vært hos en venninne og hentet litt blå pynt i dag. Har kjøpt svibler til bordet og noen sølvhjerter. Sviblene står i potter med speilmosaikk og fra før har jeg noen flotte lysestaker i speilmosaikk som jeg kan suplere med. Håper litt på snø ute for det hadde kledd borddekkingen. Føler at ting kom litt mer på plass i dag og veldig glad for at jeg fant antrekk i dag. Litt lei meg for at det ikke ble et sånt antrekk jeg hadde håpet på, men det er dessverre mer fordi kroppen min ikke er sånn som jeg hadde håpet.... Har tenkt å legge ut bilder av bordet på bloggen når jeg har fått det opp. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mersa og gutta <3

Vi blir 35 stykker!! Klarte ikke begrense det til bare familie og faddere denne gangen! Skal ha det i lokalet til borettslaget.

 

Mangler dressbukse til Magnus, ellers er klær på plass...

 

Vi hadde koldtbord sist, lagde mye selv og fikk litt hjelp av søster og mannen og mamma og pappa, men ble likevel en del stress. Så nå gjorde vi det enkelt med gryte...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...