Gå til innhold

Hvordan er det med deres maibabyer nå da?


3småtroll♥

Anbefalte innlegg

Her går det unna om dagen! Satt seg opp når han var 5 mnd, reiste seg på 6mnd dagen og tror egentlig han kan gå... noe han selvfølgelig ikke kan;) Så her har vi mye knall og fall om dagen!

Lillemann har krypet fremover siden han var 5mnd, stått i krabbestilling i 5 uker, Men i dag krabbet han ordentlig så da hoppet han ikke over det alikevel:) Begynte å klappe i dag også så i dag har vi sunget "bake kake søte" ganske mange ganger;)

Det er jo en morsom tid nå, men blir hektisk når man må følge med HELE tiden så de ikke skader seg for ille..

Ellers ammes han 5-6 ganger i døgnet enda(en gang på natten), spiser grøt til frokost og lunsj, og litt middag(er ikke så glad i det enda). Når det er natta (kl18) sluker han 250 ml velling;)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Her tar vi livet helt med ro enda. Han ligger for det meste på gulvet å leker, han ruller rundt fra mage til rygg og tilbake igjen. Men noe tegn på å komme seg fremover er det ikke. Ikke kan han sitte selv en da heller. Men han er ikke mer enn 6 mnd heller da.

 

Han spiser grøt, middag og velling. Har sluttet helt med amming. Han sover på eget rom, legger seg kl 19 og sover da til kl 03, da får han mat og sover videre igjen.

 

Så her tar vi livet mer ro, stresser ikke med noen ting.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...