Mersa og gutta <3 Skrevet 13. november 2008 #1 Del Skrevet 13. november 2008 Yoghurtis Denne isen får en frisk og syrlig smak Det blir ca 1 liter iskrem • ½ liter skogsbæryoghurt • 500g dypfryste skogsbær (f. eks bjørnebær, blåbær osv.) • 2 ss sitronsaft • 1-2 ss sukker (smak deg frem) Ha yoghurt, skogsbær, sitronsaft og sukker i en food processor og kjør til alt er godt blandet. Hell blandingen i små former og sett dem i fryseren. Ca 1 ½ dl pr. porsjon er nok. Jeg brukte engangs-pappkrus. Husk å ha jevne topper. Ellers ligger den ikke godt på tallerkenen. NB! Bruker lang tid på å tine. Nærmere to timer. Passer veldig godt til all den fete julematen vi kommer til å spise fremover! Er så frisk og fin! :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Loppelill Skrevet 17. november 2008 #2 Del Skrevet 17. november 2008 Hjemmelaget is er veldig gilt å lage Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå