Gå til innhold

Ise har apekatt i kenga


dumme mamma

Anbefalte innlegg

AL våknet sent i går kveld og hylskrek. Regnet med at det var tennene igjen får hun har slitt med jeksler de siste dagene. Men neida, stakkars liten har sikkert hatt mareritt, for da jeg kom inn til henne satt hun i senga og sa at det var en apekatt der. Hun ga seg ikke før hun fikk sjekket at det ikke var det, og har snakket om det i dag også. Sov godt i senga vår i natt da :-)

 

Hun har vært så opptatt av apekatter i det siste, men skjønner ikke helt hvordan hun har fått ett mareritt av det. Hun ønsker seg så en apekatt bamse, men ikke helt sikker på om det er så lurt da...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Så søt ho er! Kanskje ho ønsker seg appekattbamse så sterkt at den har satt seg helt fast.. Høres kanskje lurt ut å vente litt..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Linea våknet en natt og ropte "grønn, grønn"! Vi snakker mye om farger fortiden. ;)

 

De fordøyer jo inntrykk om natten så hennes oppheng på apekatter kommer sikkert igjen i drømmene, selvom det ikke er noe skummelt. Linea var fortvilet da hun ropte grønn, men hun er jo egentlig veldig glad i å snakke om farger.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uff, stakkars liten!

 

Magnus kan og våkne og rope om natten, men det er mest NEI! Også klarer han ikke forklare hva det var...Eller så setter han bare i å hylgråte, da våkner vi med hjerte i halsen både jeg og O...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...