Gå til innhold

hvordan er utviklingen hos barna deres nå da?


mai mammaen til to

Anbefalte innlegg

mini begynte å snu seg fra mage til rygg like før han var 5 mnd.da han var 5.5 mnd snudde han seg fra rygg til mage. så nå er han jo overalt.iallefall om han ser en lekekasse. han ruller avgårde. hehe. kjempe morsomt..;)

 

ellers er han en gutt som ler kjempe mye. smiler masse. sover 2-3 ganger om dagen. legger seg stortsett greit på kvelden men han våkner OFTE. slitsomt. men men. det går no greit.

 

han er en skikkelig sosial type. elsker å gå i besøk, gå på kjøpesenteret, lekeland osv..

 

hvordan er deres små?

 

mini her fyller 6 mnd i morgen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Nå er vi 6 mnd og Jr ruller rundt fra mage til rygg og tilbake igjen. Han er snill og grei, ler mye her også. Veldig sosial gutt som liker å følge med på ting.

Sover 1-2 ganger på dagen, legger seg kl 19 på kvelden og sover nå endelig til rundt 05 på morgenen.

 

Han spiser grøt, velling og middags mat. han elsker bananer.

 

Ligger ofte på gulvet og leker for seg selv og elsker hoppehusken sin.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja vår gutt er 5og en halv mnd nå:) Han ruller rundt fra mage til rygg og omvendt.. Er sterk i klypa, så håret må man holde unna han.. hehe:) Ellers så er han veldig blid og fornøyd:) sover 2-3 dupper om dagen..har begynt å like grøt, fruktmos... middag er han litt skeptisk til enda.. vokner som oftest 1 gang om natta for mat..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

5,5 mnd nå. Har akkurat lært å rulle fra rygg til mage, andre veien greier han ikke enda. Ler, smiler, babler og roper masse. Veldig nysgjerrig og får kulerunde øyne og bare stirrer rundt seg når vi er på nye steder.

 

Fullammer fortsatt, annen mat nekter han å spise. Har prøvd siden 4 mnd. Ingen fast rutine på hverken måltider eller søvn på dagen.

 

Sovner greit om kvelden, men våkner OFTE. Enten hver eller annenhver time. Spiser ca 3 ganger iløpet av natta. Gjerne hyling i en halvtime når han våkner og ikke vil ha mat. MÅÅ få litt orden på disse nettene snart for jeg er utslitt..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Damian er 5 mnd og 12 dager og fremdeles har han ikke snudd seg. SÅååååå treg! Men han er enormt sosial, han skavler og hyler av fryd. Har nå lært å sette smokken i munnen selv, og leker masse med leker. Alt skal i munnen. Han spiser grøt og middag. Alt går ned på høykant. Og han sover fra 19.00 til 07.00. Noen netter våkner han og er våken noen timer, mens andre sover han hele natta.

 

Han ligger i dette sekund å blåser bobler og koser seg under gymmen sin. Ellers har vi noen kattunger nå som er fryktelig nyskjerige på han, og er bort til han hele tiden. Og det syntes han er kjempe gøy, han prøver så godt han kan å få tak i de. Men da må mor på redningsaksjon. hehe. fremdeles er han tung i kroppen. Men helsesøster sa det var null grunn til bekymring:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jenta vår er ei aktiv lita snuppe som ruller alle veier, kryper fremover og elsker å hoppe. Hun legger seg klokken syv og sovner greit, men fra klokka to er hun våken annenhver time frem til neste dag, veeeeldig slitsomt. Har to-tre dupper på dagen a 1 til 1 1/2 time. Hun spiser grøt to ganger for dagen resten får hun pupp, men merker at puppen blir mindre og mindre inntr, alt annet er mye mer spennende. Ellers er hun et skikkelig sjarmtroll som elsker å være der det skjer, ei selskapsyk skravlebøtte.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...