Gå til innhold

Adopsjon og prøverør


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Kan man fortsette med prøverør hvis man starter adopsjonsprosessen? Evt hvor langt ut i adopsjonsprosessen? Har hatt 5 mislykkede forsøk og sjansene er nok ikke gode for å lykkes, men har likevel lyst til å prøve...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei

 

Vi tenkte samme som deg, men når du søker til BV må du ha en bekreftelse fra lege at du ikke prøver å få egne barn under adopsjonsprossessen. Så vi fikk en attest fra fertilitetsklinikken der det stod at vi var ferdig for denne gangen.

 

For oss var det viktig å ta en avgjørelse i forhold til hva vi ville. Tok en liten pause, så gikk vi for adopsjon. Viste ikke hva det var, så jeg følte vi "hoppet" ut i noe ukjent. Nå VET vi at sønnen vår er det beste som har skjedd oss, og er glad for valget vi tok. Mitt råd er å lese masse om adopsjon, se på bilder av adopterte barn osv, så kan det hende dere blir helt sikre på om dette er valget. Vi falt helt og fullt for barna fra Thailand, og det var utrolig spennende å komme igang med dette.

 

Men skjønner godt hva du tenker på, en blir jo litt veldig klar for barn etter mange års prøving, og da er lysten til å kjøre dobbelt ganske fristende....

 

Ta en tlf til BV og hør om det er lang ventetid. Er det det, kan dere jo sende inn en søknad og ta ett forsøk til i mellomtiden.

 

Lykke til, håper drømmen blir oppfylt snart :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...