Jump to content
Sign in to follow this  
Mersa og gutta <3

Sukkerhysteri!

Recommended Posts

Mersa og gutta <3

http://dinmat.aftenposten.no/content/view/full/19394

 

Merker jeg blir litt smågal av alt fokus på barn og sukker! Tror de fleste foreldre vet å gi barna sine et sunt kosthold og gode matholdninger.

 

Når det er sagt, var det en del gode oppskrifter i denne artikkelen! Kjekt å ha i bakhånd :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Loppelill

Jeg er helt enig, det er litt for mye av det gode. En har jo dårlig samvittighet en måned, om en lager vafler til ungene en dag. Vår får ikke saft annet en på lørdag, og godteri bare den dagen. Det blir kanskje litt mye nugatti ol til tider. Men alt i alt så syns jeg det er ganske bra her.... Men jeg må si at jeg ser stadig unger som eter is og godteri midt i uka. Litt fokus er sikkert bra, men det blir kanskje litt mye....

 

Var foresten mange oppskrifter der ja. Må sjekke ut de!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sessa ruger igjen...

Enig med du! Nå har vi vært veldig tilbakeholdne med sukker og godis til Linea, men det er egentlig av mer egoistiske grunner. Så lenge hun ikke vet om disse tingene så kan vi liksom spise det når det passer oss. ;)

 

Men digger oppskrifter som virker lette... Pizzasnurrer skal lages og puttes i fryseren en av de nærmeste dagene!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Scorpiogi

Jeg er faktisk litt enig i det de sier i denne artikkelen, det er faktisk vanvittig mange dager der ungene får godis, brus og diverse. En vanlig uke kan man jo fort komme opp i minst tre-fire dager med brus og diverse, pga bursdager i barnehager, hos venner, hos familie, på besøk hos noen blir de gjerne servert dette, en kjeks i ny og ne, lørdagsgodis, halloweenfering, dåp, besteforeldrene i seg selv er jo en eneste lang sukker-runde, oldeforeldrene osv, for ikke å glemme at her i barnehagen har de syltetøy, og jeg syns nesten de automatisk spør ungene om de vil ha syltetøy.....

Jeg er faktisk litt redd for dette, jeg har mye diabetes i min familie og selv er jeg i faresonen, overvektig er jeg også, fordi jeg ikke lærte godt kosthold før jeg var voksen.

Tror nok, som dere, at de fleste foreldre har godt kosthold for sine barn, men det er jo ganske mange anledninger de ikke helt rår over (hvis man ikke vil bli kjent som "Nazi-foreldrene" da..)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mersa og gutta <3

Jeg er heller ikke uenig det som står der, men tror at med så mye fokus på sukker så får unger (og oss voksne) et unaturlig forhold til sukker....Alt med måte :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...