Gå til innhold

flere nov.barn som ikkje er beg å reise seg opp enda?


babypoh

Anbefalte innlegg

Flere nov.barn som ikkje er beg å reise seg opp enda?

 

vår lille prins er født 17.nov...han bare drar seg fremover med armene og kommer seg dit han vil på denne måten.

Ingen tegn på at han vil beg å reise seg opp etter ting enda...

men han står på beina når vi held han i armane, og går noen steg...

kommer nok etter kvart.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

jenta mi som er født en uke senere begynte nettopp reise seg alene. Hun satt litt på kne i tiden før og holdt seg i bordkanten. Først da vi var på besøk hos noen med et playboard på gulvet, brett med masse leker på, ca 30 cm høyt lærte hun reise seg selv. Begynte med å skyve seg bak på alle fire. Noen dager etter fikk hun det til ved bordet. Ikke stress med det, det kommer når det kommer, Har hørt det er viktig at de får med seg alle utviklingstrinnene fra åling til krabbing til å reise seg. Jo mer de kan jo mer stress med å passe på de! Noen er veldig tidlig ute, og sånn er det bare. Når de er over året lærer de seg å gå alle som en, så vi må bare ta en dag av gangen og nyte de fine små og all utviklingen i disse tider!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eir fyller 1 år neste tirsdag, den 4, og ho er langt unna å reise seg opp enno. Ho har ålt seg framover army style sidan ca 9,5 mnd, og dei par siste dagane har ho klart å komme seg opp på hender og knær. Ho er langt frå sterk nok til å krype, ho dett rett ned på magen igjen med det same ho prøver, men ho prøver igjen og igjen, så før eller seinare går det vel. Det er først dei par siste vekene ho har blitt sterk nok i beina til å holde seg oppreist når vi holder ho på fanget. Men ho klarar det berre nokre få augeblikk før ho blir "spaghettibaby" igjen :o)

 

Kanskje ho kryper ordentleg på alle fire til bursdagen sin? Spennande!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Maylen har ikke begynt å reise seg enda, ikke krabbe heller. Hun hopper rundt på rompa da...og drar seg opp på kne iblant. (født 30.11)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Brage blir 1 år på mand. no har han funne ut korleis han kjem seg opp på kne ved det første trapperinnet :) så da er de nok like om hjørent at han finn ut resten og ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...