Jump to content
Sign in to follow this  
Har to godgutter!

Godtehylla i butikken...

Recommended Posts

Har to godgutter!

Thomas er veldig opptatt av å finne smågodthylla når vi er i butikken. Er vi i en ny butikk går han målrettet fram og tilbake langs hyllene til han finner det.

 

Lørdager får han lov å plukke 2-3 ting i en pose, andre dager er han flink å står å beundrer smågodtet før vi går til kassa.... ingen protester... Flinke gutten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Loppelill

Så flink han er! syns jeg ser Leander nøye seg med 2 - 3 biter. Men så har han eldre søsken som definitivt ikke nøyer seg med det...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mersa og gutta <3

Det lover jo godt!

 

Har igrunn ikke begynt med lørdagsgodt enda vi...Han får av og til litt saltstenger eller gulfisk eller oppskåret frukt til barnetv da...Spesielt når fetteren er her, for de har oversikt over lørdagsgodt!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sessa ruger igjen...

Linea vet ikke hva godteri er. Eller dvs hun snakker om godteri (sikkert hørt ordet i bhg), men hun har ikke fått smake typisk godteri ennå. Hun har smakt kjeks med sjokoladebiter og sjokoladekake... jo hun har fått nonstop (2stk) på bursdagen sin. I helga fikk hun smake en pringle. Vi lurte på å gi henne en sjokoladebit i helgen, men så lenge hun ikke vet hva det er snakk om så har vi liksom holdt igjen. Har blitt frukt, tørket aprikos, rosiner og kjeks når vi skal kose oss, men vi har ikke hatt noen faste tider på godsakene. Blir vel lørdagsgodt etterhvert, men foreløpig har vi ikke noen rutine på det.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...