Gå til innhold

Godtehylla i butikken...


Har to godgutter!

Anbefalte innlegg

Thomas er veldig opptatt av å finne smågodthylla når vi er i butikken. Er vi i en ny butikk går han målrettet fram og tilbake langs hyllene til han finner det.

 

Lørdager får han lov å plukke 2-3 ting i en pose, andre dager er han flink å står å beundrer smågodtet før vi går til kassa.... ingen protester... Flinke gutten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Så flink han er! syns jeg ser Leander nøye seg med 2 - 3 biter. Men så har han eldre søsken som definitivt ikke nøyer seg med det...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det lover jo godt!

 

Har igrunn ikke begynt med lørdagsgodt enda vi...Han får av og til litt saltstenger eller gulfisk eller oppskåret frukt til barnetv da...Spesielt når fetteren er her, for de har oversikt over lørdagsgodt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Linea vet ikke hva godteri er. Eller dvs hun snakker om godteri (sikkert hørt ordet i bhg), men hun har ikke fått smake typisk godteri ennå. Hun har smakt kjeks med sjokoladebiter og sjokoladekake... jo hun har fått nonstop (2stk) på bursdagen sin. I helga fikk hun smake en pringle. Vi lurte på å gi henne en sjokoladebit i helgen, men så lenge hun ikke vet hva det er snakk om så har vi liksom holdt igjen. Har blitt frukt, tørket aprikos, rosiner og kjeks når vi skal kose oss, men vi har ikke hatt noen faste tider på godsakene. Blir vel lørdagsgodt etterhvert, men foreløpig har vi ikke noen rutine på det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...