Gå til innhold

Hjelp, HJELP, HJEEEELP!!! :)


surremus

Anbefalte innlegg

Bilsete... Det eneste som står igjen....! Føler meg helt i villrede ang hvilket sete vi skal kjøpe *hjelp!!!!*

Vet bare at vi ikke skal ha BeSafe iZi Sleep pga vekta, så det er helt uaktuelt.... Vi vil ha et sete som festes med base, ikke easyfix (tror ikke vi har det i bilen). Vil gjerne ha Maxi Cosi med base, men har også hørt om et sete fra Britax (?) og fra Acta Graco... Men det er så vanskelig å velge, har noen gjort seg noen erfaringer med en eller flere av disse setene/merkene? Begynner å bli stress nå, 4 dager igjen til termin!!!!!!!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg har kjøpt Graco bilsete m/base, har masse venninner som har vært fornøyd med det tidligere:). Har prøvd maxi cosi før, men det var uten base... Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi kjøpte bilstolen fra Britax til førstemann. Har vært kjempe fornøyd med det, og skal ha det til neste mann også. Barnet sitter veldig godt i setet. Det er litt høyere kanter enn på maxi cosi, slik at det føles som om barnet sitter dypere/tryggere i det. I tilegg har britax 5 pnkt. sele, mens maxi cosi bare har 3.

 

Har ikke erfaring med acta graco, men en veninne hadde det, og hun klagde på at det var lite og måtte bytte det fortere ut av denne grunn.

 

Lykke til med valget:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

har hört att acta graco sin är lika tung som Be Safe. Vikten på stolen är ju faktiskt lite relevant, iallafall för mig, viktigaste är att den kommit bra ut i testen.

Maxi cosi har väl bara 3punkts bälte?!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...