Gå til innhold

Super barnehage


mammatiltussetroll

Anbefalte innlegg

Leni, Hennie og Theo går i samme barnehage. Leni på liten avdeling og Theo og Hennie på uteavdelingen. Alle tre får medisiner i barnehagen flere ganger for dagen. Theo har alt utstyret i barnehagen. Leni og Hennie har med seg hvert sitt reise-forstøverapparat.

 

I går streiket apparatet til Hennie, så for at hun skulle få medisinen sin, så hadde de lånt apparatet til Leni. De ringte først og hørte om det var greit. Så får at Hennie og Leni skulle få medisin på det samme apparatet, så måtte de gå fra skogen tilbake til barnehaen begge de gangene Hennie skulle ha medisin. Og en på Leni sin avdeling hadde gitt Hennie medisin også.

 

Det er et bra stykke å gå fra skogen der de har lavoen og tilbake til barnehagen, så de strekker seg virkelig langt. De kunne bare ringt og sagt at apparatet ikke virket og latt oss avgjøre om vi skulle hente henne og gi henne medisin her hjemme, eller om hun kunne være i barnehagen uten medisin. Ble så glad da de klarte, og var villig til å strekke seg så hun fikk medisinen sin i barnehagen.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Så bra! De vet jo situasjonen deres og vil sikkert gjøre hverdagen deres enklest mulig. Deilig med en barnehage som gjør litt ekstra. Er knall fornøyd med bhg til Linea også. De er så flinke med barna og jeg føler meg så trygg på dem!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...