Vil Skrevet 30. september 2008 #1 Del Skrevet 30. september 2008 Nok et av disse innleggene man sikkert blir lei av. Men jeg får litt miksede signaler på dette punktet. Noen ser jo feks brie-spising som en synd, mens den (norske) er pasteurisert. Litt forvirret i området "myke oster" altså. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138805002-er-det-greit-%C3%A5-spise-norsk-fetaost-av-pasteurisert-melk/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 30. september 2008 #2 Del Skrevet 30. september 2008 Som den oste-elsker jeg er har jeg spurt jordmor om det. Hun sa til meg det at så lenge osten er pasteurisert er det ok å spise. Stoler på det hun sier da Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138805002-er-det-greit-%C3%A5-spise-norsk-fetaost-av-pasteurisert-melk/#findComment-138805019 Del på andre sider Flere delingsvalg…
*Kristin25Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒskrållan* Skrevet 30. september 2008 #3 Del Skrevet 30. september 2008 Men brie er en ost som er muggen på utsiden så uansett om den er laget av pasteurisert melk finnes det fare for slemme bakterier.... Men fetaost er ingen mugg ost så du kan vel bare hugge i tenker jeg:) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138805002-er-det-greit-%C3%A5-spise-norsk-fetaost-av-pasteurisert-melk/#findComment-138805044 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pappalille Skrevet 30. september 2008 #4 Del Skrevet 30. september 2008 Er Brie muggen på utsiden O.o? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138805002-er-det-greit-%C3%A5-spise-norsk-fetaost-av-pasteurisert-melk/#findComment-138805107 Del på andre sider Flere delingsvalg…
*Kristin25Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒskrållan* Skrevet 30. september 2008 #5 Del Skrevet 30. september 2008 ja, det hvite utenpå en mugg.... Fakta om produktet. Dette er en klassisk bløtost. Opprinnelse i Frankrike. Ble tidligere modnet med rød kittkultur og blåmugg, men i dag brukes hvitmugg. Det fins mange typer og smaker. Lagret ost smaker kraftig, enkelte er skarpe i smaken. Opprinnelig ble det brukt råmelk i fremstillingen. Brie har minst 40% fett, og den ekte har 45%.En god brie skal spises når den er bra myk, dvs flyter litt ut i vanlig temperatur. Den har da en rik, nøtteaktig smak. Skorpen trenger man ikke spise. Flere ferdige modnede varianter selges i butikker. Disse ostene smaker godt! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138805002-er-det-greit-%C3%A5-spise-norsk-fetaost-av-pasteurisert-melk/#findComment-138805126 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vil Skrevet 30. september 2008 Forfatter #6 Del Skrevet 30. september 2008 Takk for info jenter! Da setter jeg tennene i dagens middag.. Pita med gresk salat. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138805002-er-det-greit-%C3%A5-spise-norsk-fetaost-av-pasteurisert-melk/#findComment-138805339 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå