Jump to content
Sign in to follow this  
Bare oss to <3

trenger råd, 2 dager over termin å veeldig utålmodig...

Recommended Posts

Bare oss to <3

noen gode råd å tips om hva man kan gjøre får å få ting i gang??

mer en gjerne egne erfaringer

 

tusen takk får alle svar ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

mini77

Skjønner godt hva du mener, hadde termin for 4 dager siden og er lei selv... men tror nesten du spør i feil klubb nå... siden det bare er en dag igjen av september tror jeg alle vi som er igjen her sliter med sammeproblem... he he...

Share this post


Link to post
Share on other sites
FruKvammen

Jeg er 13 dager over termin i dag.......blir heldigvis satt igang imorgen. Det jeg ahr gjort for å få dagene til å gå, er å planlegge litt morsomme ting hver dag! Jeg hadde et 30 års lag jeg måtte i, gravidsvømmingen har begynt, en dag med shopping, en dag med baking....osv..... Nå må jeg over i oktoberklubben!

Lykke til med ventingen!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bare oss to <3

haha, det er sant :P er vel kansje bare oss igjen her nesten:P

13dager ja, deilig å bli satt i gang da ;-)

kan man be om det?

 

Lykke til begge to :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites
0908

Hei! Jeg fødte på fredag, 8 dager over termin, og prøvde noen av 'sette i gang'-rådene siste to ukene - helt uten at de funka. Men siste uka venting var egentlig ikke så ille, fordi jeg fant ut hva jeg trengte for å ikke bli gal av utålmodighet: Å ha minst én plan hver dag. Å våkne uten å ha noe på tapetet, og bare tenke 'æsj, det begynte ikke i natt heller' var stusslig. Men å våkne og tenke 'æsj, det starta ikke i natt heller, men jaja, da få jeg jo med meg den hyggelige kaffeavtaen klokka ett, det er jo fint' gjorde hvertfall litt susen for meg. Og altså: kaffe, lunsj, kino, besøk på kvelden - en avtale om et eller annet sosialt treff med noen, det funker for meg. Og ellers: å ha en ambisjon om å bake noe, gå en tur, kjøpe en babyting, skrive brev, strikke, gjøre annet nødvendig husarbeid. Evt lese eller se film (men konsentrasjonen var ikke på topp, så det ble bare krim eller lette filmer).

 

God venting og lykke til med fødselen! Det er fantastisk å få treffe det lille barnet, jeg er i alle fall dypt lykkelig og overvelda.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest amandine

Jeg skal settes igang på fredag hvis ikke han bestemmer seg fort nå i siste liten:)... Fikk beskjed av jordmor om å slappe helt av og ta det med ro, for stress utløser adrenalin som igjen kan hemme oksytocin som kan starte ballet... Ikke lett, da når det eneste man vil er å få tiden til å gå fort fort fort så man kan komme seg i mål! Vi sees i oktoberklubben...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...