Gå til innhold

Hvis man fjerner noen som "venn" på Facebook...


Anbefalte innlegg

Skrevet

får de noen som slags melding om det? Er det noen som vet det? Skal rydde litt i vennelista mi.....

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Mener de bare blir bort, ingen meldinger. Vet om folk jeg hadde på lista mi som er flytta ut, uten å ha fått melding. De er iallfall ikke på vennelista mi lengre.

Skrevet

De får ingen melding om dette.. Så rydd i vei:)

Skrevet

..Men de vil da begynne å se deg dukke opp på "people you may know"-lista, og dermed skjønner de hva du har gjort.

 

Skrevet

Ingen mld blir sendt om det, men de ser jo at du ikke er der mer;)

 

Jeg har ryddet i lista mi også. Skjønner ikke greia med å ha flere hundre "Venner" når man aldri prater mer de. Så jeg har slettet mase folk.. hehe

Skrevet

Da er det ryddet. De får no bare finne ut av det, jeg har gode grunner!!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...